Lefkas

Lefkas

Regio in Griekenland

Lefkas, niet zo bekend maar garantie voor een leuke vakantie

Zelf graag uw eigen vakantiehuisje op het eiland Lefkas huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen in Griekenland kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.

Lefkas een eiland in verbinding met het vaste land van Griekenland

Dit is absoluut waar, wie zich aan het oriënteren is om een vakantiehuis te huren, maar twijfelt tussen één van de Griekse eilanden of toch een voorkeur heeft voor het vasteland van Griekenland, dan is Lefkas de ideale keus. Het is weliswaar een eiland maar doordat het met een lange burg verbonden is met het vaste land heeft u het beste van beide werelden. Doordat het min of meer vast ligt aan Griekenland zelf, maakt het ook dat de wegen veel beter onderhouden zijn dat op een gemiddeld Grieks eiland als bijvoorbeeld Kreta.

Een huisje huren op Lefkas is kiezen voor een diverse vakantie
Deze stelling klopt als een bus. Voor de zonaanbidder is zijn er prachtige zandstranden aan de Middellandse Zee. Als u een strandliefhebber bent dan zult u zich prima vermaken op het eiland. Het klimaat werkt hier ook goed aan mee en zonnebaden is dan ook een favoriete bezigheid van vakantiegangers op Lefkas.
Als u meer voor de natuur gaat dan zal u de grillige kust van het eiland zeker kunnen bekoren. In het binnenland kunt u prachtige tochten maken over wandelpaden die u langs een divers landschap en leuke dorpjes zal leidden.
Misschien wel het fraaiste wat Lefkas op natuurgebied te bieden heeft is wel de onderwaterwereld. Niet alleen prachtige vissen kunt u hier tegenkomen als u hier een duik maakt. Maar ook dolfijnen kunt u hier met een beetje geluk nog in het wild tegenkomen. Bijkomend voordeel is dat het zeewater rondt het eiland erg helder is. Huur daarom een bij voorkeur een vakantiewoning aan de kust van Lefkas.

Met het gezin een familiehuis op Lefkas betrekken
Als u kiest voor dit eiland met een vaste verbinding naar Griekenland, dan is het goed te weten dat er ook enkele prachtige vakantieparken op Lefkas te vinden zijn die zich richten op een vakantie met het gezin of zelfs met de hele familie. Het huren van een groepsaccommodatie is dus een prima idee als u overweegt een vakantie door te brengen op Lefkas.
Een bungalow huren op een vakantiepark is dan ook een prima idee. 
Als u toch meer prijs stelt op privacy tijdens uw vakantieperiode in Griekenland dan kunt u er ook voor kiezen om een vakantiewoning in de binnenlanden te huren. U heeft dan beschikking over een fraaie woning met daarom heen dikwijls een groot perceel grond. Vaak hebben deze vakantiewoningen ook nog een privézwembad waar u volledige beschikking over heeft tijdens uw vakantie op Lefkas.
Dit eiland behorend bij Griekenland heeft het de vakantieganger wat dat betreft allemaal te bieden. Kijk eens voor het actuele aanbod van vakantiehuisjes op onze website.


Toerisme

Provincie

Lefkas

Oppervlakte

356 km2

Aantal inwoners

24.000

Hoofdstad

Lefkada

Plaatsen in Lefkas