Southwold

Southwold

Plaats in Groot-Brittannië

Wie de vakantie in het oosten van Engeland wil doorbrengen en zijn voorkeur heeft voor een leuk dorpje aan de kust doet er goed aan een cottage of appartement in Southwold te huren. Deze plaats biedt het gemoedelijke en kleinschalige maar heeft tegelijkertijd een eigen identiteit en zit boordevol karakter.
Anglia is een prachtig gebied om de vakantie door te brengen en las u voor Suffolk kiest dan zijn er leuke plaatsen in overvloed. Boek een vakantiewoning in Southwold en wandel naar de prachtige vuurtoren. Of wandel de pier eens op en sta oog in oog met de Noordzee. Vooral in de herfst en winter is dit een strijd met de elementen. In de zomermaanden kunt u met een beetje geluk heerlijk genieten van de zon op het strand van Southwold.


Toerisme

Kies voor Southwold als uw volgende vakantiebestemming. De vakantie in Anglia doorbrengen is absoluut een heerlijke ervaring. Je kunt genieten van de kustlijn en aanwezige stranden, maar ook de cultuurliefhebber zal een leuke tijd kunnen doorbrengen. Ook met de stedelijke allure zit het wel goed want Londen is prima te bereizen en dus een leuke dagvulling tijdens uw vakantie in Southwold.
Suffolk heeft wat dat betreft alles in de eigen regio; natuur, cultuur, historie, strand & zee, enzovoort. Genieten van een vakantie in Engeland is dan ook iets wat steeds meer mensen uit Nederland en België doen. Niet verwonderlijk want je kunt er snel komen en je bent er toch even helemaal uit. Ervaar hoe leuk het is om in Anglia uw vrije tijd te spenderen en boek eens een accommodatie in het leuke dorp Southwold. 

Plaatsnaam

Southwold

Aantal inwoners

circa 775