Biddenden

Biddenden

Plaats in Groot-Brittannië

Op zoek naar een leuk authentiek dorp in de Engelse regio Kent om te verblijven tijdens de vakantie. Neem dan de plaats Biddenden eens serieus in overweging. Het is werkelijk een plaatje van een dorp. Met zijn prachtige voor te streek typerende woningen en de wijnvelden die om de plaats heen gelegen zijn.
Het aanbod van particuliere vakantiehuizen in Biddenden is weliswaar klein maar als u tijdig start met het oriënteren is het mogelijk een landelijk gelegen accommodatie te huren.
vanuit Nederland kunt u met uw eigen auto op de boot oprijden en afreizen richting Engeland. De regio Kent is vervolgens eenvoudig te bereiken en dit gaat dan natuurlijk ook op voor het leuke dorp Biddenden.


Toerisme

Biddenden is een populaire vakantiebestemming onder de Engelsen. Maar de laatste jaren zijn het ook mensen uit andere Europese landen die de Engeland in het algemeen en Kent in het bijzonder ontdekken.
Als u dit ook overweegt dan kunt u ervoor kiezen een lieflijk particulier vakantiehuisje in Biddenden te huren. Dit kan in het dorp zelf, maar misschien is het nog wel leuker om dit te doen in de landelijke omgeving. Wat te denken om een recreatiewoning te boeken tussen de lokale wijnvelden.
Huur eens een fiets en verken de direct omgeving, de kans is niet gering dat u verkocht raakt aan de glooiende landschappen van Kent. Engeland is een prachtig land en wie actief de vakantie door wil brengen zal dit moeten beamen. Ook de hartelijkheid van de lokale bevolking maakt het dat u zich hier snel thuis zult voelen.
Dus op naar het dorp Biddenden voor een heerlijk verblijf in de regio Kent.

Plaatsnaam

Biddenden

Aantal inwoners

circa 2.500