Cranbrook

Cranbrook

Plaats in Groot-Brittannië

Cranbrook is een klein toeristisch stadje in de prachtige Kent regio. Dit deel van Engeland is toch al populair bij toeristen en veel mensen brengen hier graag de vakantie door. Als u dit ook aan het overwegen bent en er nog niet uit bent in welke plaats u wilt verblijven moet er eens over nadenken om een cottage te huren in Cranbrook.
Deze pittoreske stad staat bekend om zijn molens en ook de kledingindustrie heeft haar stempel op deze plaats gedrukt. Kent is een regio in Groot-Brittannië die tot de mooiste van het land wordt gerekend en de gezellige stad Cranbrook is de plek om de vakantie door te brengen.
In Engeland zijn simpelweg te veel leuke dorpjes en charmante steden te vinden maar we kunnen in ieder geval stellen dat Cranbrook hier tot gerekend mag worden.


Toerisme

Wilt u tijdens de vakantie in Cranbrook een goede indruk krijgen van heden en verleden dan is het verstandig om niet alleen de omgeving te verkennen maar ook in dit leuke stadje zelf op ontdekkingstocht uit te gaan.  Om iets meer over de geschiedenis te weten te komen is een bezoek brengen aan het Cranbrook museum een logische stap. Dit is interessant en educatief en u bent hier al gauw enkele uren zoet.
In de stad Cranbrook zelf zijn ook prachtige tuinen te vinden waar de Kent regio zo om bekend is. Deze mag u dan ook niet missen. Met de auto kunt u de omgeving goed verkennen en de glooiende routes laten al het moois zien wat dit deel van Engeland te bieden heeft.
Vanuit uw vakantiehuis in Cranbrook heeft u alle troeven in hand om er een onvergetelijke vakantie van te maken. 

Plaatsnaam

Cranbrook

Aantal inwoners

circa 5.400