Hastings

Hastings

Plaats in Groot-Brittannië

Hastings in een populaire kustplaats onderin Engeland. Het is gelegen in de Sussex regio en wordt vooral in het zomerseizoen aangedaan door veel toeristen.
De laatste jaren weten ook steeds meer buitenlanders de Kent streek te vinden en Hastings is dan ook een populaire plaats om de vakantie door te brengen. Wat betreft faciliteiten heeft het in ieder geval alles in huis. Van leuke boetiekjes tot exclusieve winkels. Van simpele eetgelegenheden tot  trendy restaurants. En het strand zorgt voor extra synergie en is dan ook populair bij zowel de lokale bevolking als de toerist die tijdens de vakantie Hastings komt bezoeken. Dus reis eens af naar deze leuke badplaats in zuidoostelijk Groot-Brittannië. Het is aan u om Hastings te ontdekken!


Toerisme

Huur je een vakantie nabij Hastings dan zal je waarschijnlijk eerst het oude centrum aandoen. De moeite waard wat betreft architectuur en winkelaanbod. Vervolgens mag een bezoekje aan het strand natuurlijk ook niet ontbreken en ook de bekende pier van Hastings moet bezocht worden.
Maar behalve de stad zelf is er in dit deel van Sussex meer te zien en te doen. Landinwaarts bijvoorbeeld is het genieten van een prachtig en landelijk stukje Engeland. De streek Kent is natuurlijk hier ook een goed voorbeeld van. Als u verblijft in Hastings zit u wat dat betreft natuurlijk op de juiste locatie.
Maar ook het historische plaatsje Rye is een aanrader. De oude architectuur die ook in Hastings te zien is geven ook deze plaats een eigen karakter. De diversiteit is maakt dit gebied zo leuk.
Voor een leuke vakantie in Engeland is een stad als Hasings in ieder geval een voltreffer. Ook als de weergoden niet meewerken kun je hier evengoed een leuke tijd hebben.

Plaatsnaam

Hastings

Aantal inwoners

circa 85.000