Brecon

Brecon

Plaats in Groot-Brittannië

Brecon is een historische stad in het zuiden van Wales. Deze plaats is in het hoogseizoen een toeristentrekker van formaat. Als u de vakantie in dit gebied doorbrengt dan moet u hier even een kijkje komen nemen.
Als je een vakantiehuis wilt huren in Brecon dan is dit mogelijk. Zuid-Wales is sowieso een prima plek om te verblijven en dit leuke authentieke stadje is misschien wel de beste locatie om tijdens te vakantie te bivakkeren. Deze plaats is gelegen aan de rivier de Usk en de prachtige oude gebouwen maakt het dat u zich terug in de tijd waant. Een deel van de stadsmuren is nog steeds bewaard gebleven. Deze zijn nog overgebleven uit roerige tijden, in het verleden werden er rondom Brecon de nodige veldslagen gevoerd en hier is nog steeds het één en ander van terug te vinden. Dus als u de vakantie eens wilt doorbrengen in Groot-Brittannië dan is Brecon een prima plek om een vakantiewoning te huren.


Toerisme

Wales is voor veel Nederlanders onbekend terrein en veel zullen deze Engelse regio niet direct bij de populairste vakantielanden hebben staan. Toch is het wel degelijk een land welke u kan verassen. Als u een appartement huurt in Brecon zult u direct met de neus in de boter vallen. Deze bruisende stad is een verborgen parel en een wandeling door deze plaats zal u hiervan overtuigen. Maar u kunt ook met een boot een tocht door de grachten van de stad maken.
De landelijke omgeving rondom Brecon maakt het helemaal af en natuurliefhebbers zullen hier dagelijks erop uittrekken. Zuid-Wales is de moeite waar en hoe dat beter te ondervinden dan hier de vakantie door te brengen. Doe het Nationale Park de Brecon Beacons eens aan en ontdek dat je hier heerlijk kunt wandelen en fietsen. Cultuurliefhebbers kunnen het beste in de stad zelf blijven en er bijvoorbeeld voor kiezen om The Regimental Museum of the Royal Welsh te bezoeken.
Kortom; als u de vakantie in Brecon doorbrengt zult u genieten van alles wat Wales te bieden heeft. 

Plaatsnaam

Brecon

Aantal inwoners

circa 7.950