Crickhowell

Crickhowell

Plaats in Groot-Brittannië

Crickhowell is een authentieke plaats in de regio Zuid-Wales. Natuurliefhebbers en buitenmensen doen er goed aan om eens de vakantie door te brengen in dit prachtige land. Het natuurschoon is prachtig en het dunbevolkte gebied draagt ertoe bij dat u een ontspannen vakantie beleeft.
Als u een vakantiehuis huurt in Crickhowell of één van de omliggende dorpjes als Llangidnidr of Brecon zult u bemerken hoe gastvrij dit deel van Wales is. Het is ook aan te raden om met de auto af te reizen naar dit gebied. De regio heeft zoveel moois te bieden, en om zoveel mogelijk in je op te nemen is de beschikking hebben over een eigen auto toch wel een must.
Crickhowell is een toeristisch stadje en in het zomerseizoen wordt het dan ook aangedaan door toeristen uit Wales, Engeland en een aantal landen uit het westen van Europa.


Toerisme

South-Wales is misschien niet direct een regio waar u aan denkt als het gaat om de vakantieplanning. Toch doet er goed aan om hier wel eens over na te denken, sterker nog boek een vakantiewoning in een plaats al Crickhowell en verwonder u over hoe mooi dit gebied is. Bezoek de Black Mountains eens, dit natuurgebied is perfect voor de fervente wandelaar. Maar ook als fietsliefhebber hoeft u zich niet bekocht te voelen. Er zijn prachtige gebieden rondom Crickhowell die goed op uw tweewieler te bereiken zijn.
In de zomer kan het weer trouwens best lekker zijn en met en als de weergoden een beetje meewerken kunt u genieten van een heerlijk zonnetje. Dit maakt uw vakantie in South-Wales tot een groot succes. Dus reis af naar Crickhowell en ervaar het zelf!

Plaatsnaam

Crickhowell

Aantal inwoners

circa 2.800