Hereford

Hereford

Plaats in Groot-Brittannië

Hereford is een stad in het westen van Engeland. Het is gelegen in de regio Zuid-Wales. Deze stad en zijn omgeving zijn de moeite van het bezoeken waard. Breng eens de vakantie in deze omgeving door en geniet van de natuurlijke schoonheid van dit deel van Groot-Brittannië.
Huur een appartement in Hereford of ga voor een fraai landhuis in één van de omliggende dorpjes. Geniet van het Engelse platteland van Zuid-Wales. De natuur, de fauna en natuurlijk de gastvrije bevolking.
Wat betreft de stad Hereford. Deze plaats herbergt talloze oude gebouwen met de grandeur van weleer. Ook het stadscentrum is een leuke combinatie van winkeltjes, eetgelegenheden en natuurlijk traditionele Engelse pubs. Het is een leuke plaats om een dag van de vakantie door te brengen. Het centrum van Hereford is prima ter voet te verkennen. 


Toerisme

Huur je een vakantiewoning in of nabij Hereford dan zal je blij verrast zijn met de omgeving. Er zijn talloze leuke plaatsjes te ontdekken en het gemoedelijke karakter is iets wat veel mensen aanspreek. Ook de natuur is de moeite zeker waard!
Het boekenstadje Hay-on-Wye is een pareltje in Zuid-Wales en goed bereikbaar van Hereford. Breng een bezoek aan deze leuke plaats. Ook Leominster is een vermelding waard overigens en zo zijn er diverse leuke plekken om aan te doen. Breng je de vakantie door in Hereford en wil je de omgeving verkennen dan is het wel handig om de beschikking te hebben over een auto. Heb je die niet bij je dan is het huren ervan een goede optie. Dit deel van Engeland is bij veel landgenoten onbekend en dat is toch spijtig gezien de schoonheid van deze regio. Dus reis af richting Hereford om dit unieke stukje Zuid-Wales te ontdekken.

Plaatsnaam

Hereford

Aantal inwoners

circa 57.000