Supetar

Supetar

Plaats in Kroatië

Supetar is een plaats met een prachtige ligging op het Kroatische eiland Brač. Hier de vakantie doorbrengen is een garantie voor een heerlijk verblijf in dit populaire vakantieland.
Het leuke van het eiland is dat een eigen identiteit heeft. Als je een vakantiehuis huurt nabij Supetar dan kun je ervan op aan dat je op één van de mooiste plekken van het eiland Brač verblijft.
Het is gelegen in de Adriatische Zee en in het zuiden van Kroatië. Vanuit het dorp kun je met de boot prima afreizen naar het vasteland. Supetar heeft een authentieke uitstraling maar als toerist zul je aangenaam verrast zijn door de koloniale uitstraling van het dorp.


Toerisme

De Kroatische eilanden kunnen zich op steeds meer belangstelling van toeristen verheugen. Voor een heerlijk authentieke vakantie is het fraaie eiland Brač dan ook helemaal perfect. Huur een luxe vakantievilla in Supetar en geniet van een prachtige bestemming in Kroatië.
Met de boot kun je heerlijk andere eilanden bezoeken, maar je kunt er natuurlijk ook toe overgaan om het vasteland van Kroatië aan te doen. Als je dit van plan bent dan is de stad Dubrovnik een prima tip.
Dus boek voor de verandering eens een vakantiewoning in Supetar en geniet van een heerlijk verblijf op het eiland Brač.

Plaatsnaam

Supetar

Aantal inwoners

circa 3.650