Karigador

Karigador

Plaats in Kroatië

Karigador is niet meer dan een klein gehucht aan de kust van Kroatië. Het behoort tot de populaire vakantieregio Istrië. Wat betreft toeristische voorzieningen is hier niet veel te vinden. Dat geschreven hebbende kun je ook zeggen dat de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagde vakantie er wel te vinden zijn. Een fraaie ligging aan de kust, een regio met een heerlijk klimaat en veel zonuren en niet te vergeten een achterland waar van alles te zien en te doen is.
Wil je in Istrië niet te ver van het strand zitten maar toch verblijven op een rustig locatie dan is het huren van een vakantiehuis in Karigador een prima idee!


Toerisme

Kroatië is een land wat niet meer weg te denken valt als we hebben over de populairste vakantielanden van Europa. Vooral Istrië is een regio die jaarlijks op veel buitenlandse toeristen mag rekenen. Wil je dit gebied ook eens ontdekken, dan kun je ervoor kiezen om een vakantiewoning te boeken in het pittoreske Karigador. Het is te vinden in het meest noordelijke stukje kust van het land.
Er zijn hier prachtige kiezelstranden te vinden waar nog maar weinig vakantiegangers te vinden zijn. Ook het achterland is spectaculair en met de auto kunt u leuke dagtrips maken richting het zuiden van de regio Istrië.
Breng de vakantie ook eens door in Karigador en ook u zult verkocht zijn aan dit unieke stukje Kroatië.

Plaatsnaam

Karigador

Aantal inwoners

circa 150