Labin

Labin

Plaats in Kroatië

Labin is een stad welke gelegen is in de regio Istrië. Bij veel mensen die wel eens op vakantie zijn geweest richting Kroatië zal deze streek een bekende klank hebben.
In dit deel van het land brengen de meeste mensen de vakantie door en het aanbod van vakantiehuizen in de buurt van Labin is dan ook aanzienlijk.
Het is gesitueerd in het oosten van het schiereiland Istrië en per auto prima bereikbaar. Maar in de buurt zijn er ook meerdere vliegvelden en de verbindingen zijn vanuit ons land prima te noemen. Dus wat let u nog om eens de vakantie door te brengen in dit deel van Kroatië.


Toerisme

Als u een vakantiewoning heeft gehuurd in Labin dan wil dit natuurlijk niet zeggen dat u de hele vakantie bij uw accommodatie wilt verblijven. Veel mensen die Istrië opzoeken kom juist voor een combinatie, enerzijds een lekker dagje aan het strand doorbrengen om een andere dag weer eens op pad te gaan naar een fraai natuurpark of een oude stad.
Vanuit uw vakantiepark in Labin kunt u alle opties open houden. Pak bijvoorbeeld eens de boot en doe wat eilanden aan. Of bezoek de toeristische stad Pula, maar ook een strandvakantie behoort tot de mogelijkheden als u de vakantie doorbrengt in Labin.
Kortom, het is  aan u hoe de vakantie in te richten.

Plaatsnaam

Labin

Aantal inwoners

circa 8.000