Medulin

Medulin

Plaats in Kroatië

Het Kroatische dorp Medulin ligt in de populaire vakantiestreek Istrië. Jaarlijks komen brengen veel Nederlanders en Belgen hier de vakantie door.
Door de ligging kiezen er veel mensen voor om een vakantiehuis te huren in Medulin. Het zuidelijk gedeelte van de regio Istrië is ook het populairst bij veel mensen. Jong en oud brengt in dit deel van Kroatië de vakantie door.
Wat is er te doen voor toeristen in Medulin ? De ligging staat eigenlijk al garant voor een leuk verblijf. De kust is prachtig en voor een zonvakantie is dit deel van Istrië dan ook super! Het dorpje zelf biedt een aantal leuke restaurants en uitgaansgelegenheden.


Toerisme

De vakantie doorbrengen in Kroatië, steeds meer mensen bezoeken dit heerlijke land. Het heeft een prima klimaat met meer dan voldoende zonuren. Er is cultuur, oude gebouwen en lekker eten.
Huur een vakantiewoning in Medulin en ervaar dat dit een prima plek is om de vakantie in Istrië door te brengen. Vanuit hier kun je prima dit deel van Kroatië ontdekken. Doe bijvoorbeeld het nabijgelegen Pula eens aan. Deze stad met een prachtig amfitheater en andere oude culturele schatten is betoverend mooi. Maar ben je een vroege vogel dan kun je er zelfs voor kiezen om per boot af te reizen naar Venetië. Dit kost u wel een dag van de vakantie, maar hete is absoluut de moeite waard. Een verblijf in Medulin is gewoonweg het overwegen meer dan waard.

Plaatsnaam

Medulin

Aantal inwoners

circa 2.850