Vrsar

Vrsar

Plaats in Kroatië

Vrsar is een kleurrijk stadje direct gelegen aan de Adriatische Zee in Kroatië. Het maakt onderdeel uit van de provincie Istrië. Deze toeristische plaats ademt de sfeer van vroeger uit De prachtige oude haven, de smalle steegjes en de heuvelachtige omgeving geven Vrsar veel uitstraling.
De aanwezigheid van de stranden maakt het dat veel toeristen hier de vakantie willen doorbrengen en bovendien is het een prima plek om van hieruit de rest van de regio Istrië te verkennen.
Als u een vakantiehuis huurt in Vrsar zult u genieten van het prachtige Kroatië met zijn schitterende kustlijn. In deze kleine stad zijn leuke traditionele restaurants te vinden en ook zijn er kleine winkeltjes te vinden met een divers aanbod.


Toerisme

Het leuke van het doorbrengen van de vakantie in Vrsar is dat je kunt kiezen voor een leuke combinatie van actief bezig zijn en heerlijk relaxen. Als je uitstapjes wilt maken tijdens je verblijf in Istrië dan kun je ervoor kiezen het nabijgelegen Poreč aan te doen. Deze havenplaats is erg gezellig en gericht op het toerisme. Wilt u nog iets meer grandeur dan is Rovinj een aanrader. Dit stadje is eigenlijk iets wat u niet mag missen als u de vakantie in Vrsar doorbrengt.
Wat u ook zeker moet bezoeken zijn de Brioni Eilanden, dit is één van de grote trekpleisters van Kroatië. En u mag Istrië niet verlaten voordat u een dagje voor deze eilandengroep uittrekt. Huur dus eens een vakantiewoning in Vrsar en geniet van de allure die de kustlijn van Istrië te bieden heeft.

Plaatsnaam

Vrsar

Aantal inwoners

circa 2.800