Novi Vinodolski

Novi Vinodolski

Plaats in Kroatië

De plaats Novi Vinodolski is gelegen in de Kvarner regio van Kroatië. Veel mensen kennen deze streek van hun vakantie. De naam van de provincie zal bij minder mensen een belletje doen rinkelen; Primorje-Gorski Kotar. Dit deel van het land is zekers de moeite waar en als je een recreatiewoning huurt aan de rand van Novi Vinodolski dan kun je er van op aan dat je een heerlijke vakantie in Kvarner zult hebben.  Met zijn prachtige ligging aan de Adriatische Zee heb je een perfecte uitvalsbasis tijdens je vakantie in Kroatië.
Door zijn roemrijke geschiedenis en zijn rijke culturele leven is het zo dat de Kroaten er veel aan doen om Novi Vinodolski in oude luister te herstellen. Zijn ligging aan zee en verder omringt met prachtige wijnvelden maakt het tot een perfecte vakantiebestemming.


Toerisme

Kvarner is door zijn ligging perfect om diverse kanten van het land te ontdekken. Je kunt vanaf je vakantieadres in Novi Vinodolski bijvoorbeeld prima een boottocht maken en een aantal eilanden ontdekken. Maar je kunt ook met de auto verder zuidelijk of oostelijk het Kroatische achterland intrekken.
Maar ook in de regio Kvarner zelf is genoeg te doen tijdens de vakantie. De infrastructuur is voldoende en je kunt in een dag verschillende plaatsen aandoen.
Huur je een vakantiewoning in Novi Vinodolski dan zul je merken dat je hoe dan ook op een fantastische plek in Kroatië zit. Deze bestemming is dan vermoedelijk ook de opmaat voor een heerlijke vakantie.

Plaatsnaam

Novi Vinodolski

Aantal inwoners

circa 5.400