Beckum

Beckum

Plaats in Nederland

Beckum is een klein maar erg gezellig dorp gelegen midden tussen de prachtige natuur in de provincie Overijssel. Het toerisme is hier in opkomst en dat maakt het ook dat steeds meer mensen een vakantiehuis huren in de omgeving van Beckum of er zelfs een tweede woning aan te schaffen in deze regio.
Gunstig is dan ook dat de infrastructuur goed is voor het toerisme en vakantiegangers die vanuit andere delen van Nederland het dorpje Beckum aandoen zullen blij verrast opmerken dat het op nog geen vijf minuten van de snelweg ligt maar toch midden in de prachtige Twentse natuur.


Toerisme

Als u overweegt op vakantie te gaan in de provincie Overijssel maar de knoop nog niet hebt doorgehakt in welke streek u wilt verblijven dan is de keuze voor Beckum een prima beslissing. Vooral mensen die graag wandelen of op de fiets zitten tijdens de vakantie zullen hier een leuke tijd hebben. Vanuit uw vakantiewoning in de omgeving van Beckum fietst  of wandelt u zo de natuur in.
Ook zijn er in de buurt leuke dorpjes te vinden als Boekelo, Delden en Haaksbergen. Wilt u liever een wat grotere stad bezoeken dan is Enschede een perfect alternatief.
Nu er steeds meer toeristen de regio Twente ontdekken komen er ook steeds meer overnachtingsmogelijkheden voor vakantiegangers bij. Ook is er een nieuw vakantiepark in Beckum gerealiseerd. Naast het huren van een vakantievilla kunt u hier ook zelf een prachtig tweede onderkomen aankopen.
Voor een leuke vakantie in het oosten van Nederland is Beckum in ieder geval een serieuze optie.

Plaatsnaam

Beckum

Aantal inwoners

circa 810