Den Ham

Den Ham

Plaats in Nederland

Den Ham is een dorp in de regio Twente. Deze streek maakt weer onderdeel uit van de provincie Overijssel. Het landelijke en groene karakter rondom deze plaats trekt toeristen uit allerlei delen van Nederland.
Voor het huren van een vakantiehuis in Den Ham zijn er mogelijkheden en lukt het je om in dit zogenaamde brinkdorp een accommodatie te boeken dan heb je in ieder geval de beschikking over faciliteiten als horecagelegenheden zoals een restaurant en een lokale supermarkt.
Verder is de omgeving rondom Den Ham perfect voor buitenmensen. Er zijn prachtige bosrijke gebieden en de vele kleine weggetjes zijn precies wat een wandelaar zoekt. 


Toerisme

Het oosten des lands heeft zoveel fraais te bieden en als u tijdens uw vakantieverblijf Den Ham aandoet ervaart u wat gastvrijheid van de Twentenaren inhoudt. Dit in combinatie met meerdere natuurgebieden maakt het tot een prachtig gebied om te verblijven.
Het Eerderveld is een goed voorbeeld van een prachtig natuurgebied met veel bebossing en prachtige wandelroutes. Ook hardlopers zijn hier veel te vinden. Wil je wandelen of fietsen dan kun je perfect combineren met het dichtbij gelegen Ommen. Deze plaats aan de rivier is populair onder toeristen.
Den Ham is een leuk dorp en perfect voor toeristen die een rustige vakantie in Overijssel willen doorbrengen!

Plaatsnaam

Den Ham

Aantal inwoners

circa 6.000