Haaksbergen

Haaksbergen

Plaats in Nederland

Haaksbergen is een dorp gelegen in de Twenteregio, deze streek maakt onderdeel uit van de provincie Overijssel.
Het dorp kent een compact maar gezellig centrum en wie hier zijn vakantie doorbrengt kan Haaksbergen aandoen voor de boodschappen. Ook zijn er enkele prima restaurants te vinden in het dorp zelf.
De omgeving is prachtig en veel mensen huren dan ook een vakantiehuis nabij Haaksbergen sec voor de schitterende natuur en coulissenlandschappen.


Toerisme

Het oosten van Nederland staat bekend om zijn landschap en hier de vakantie doorbrengen betekent dan ook genieten van al het natuurschoon wat er in Twente te vinden is.
Als je een vakantiewoning huurt in of bij Haaksbergen kan je vanaf huisje zo de natuur inlopen want het Twentse platteland is nooit ver weg.
Het toerisme speelt hier dan ook een steeds belangrijker rol en er wordt voor u als vakantieganger dan ook steeds meer faciliteiten aangeboden.
Wie erover nadenkt om eens op vakantie te gaan richting dit deel van het land, doet er goed aan om een accommodatie te huren nabij Haaksbergen. U bent er dan zeker van dat u een goede uitvalsbasis heeft tijdens uw verblijf in Twente.

Plaatsnaam

Haaksbergen

Aantal inwoners

circa 18.000