Losser

Losser

Plaats in Nederland

Het dorp Losser is gelegen in de provincie Overijssel, om iets nauwkeuriger te zijn in de Twente streek. De plaats Losser heeft een kleinschalig centrum met wat detailhandel en horeca. Natuurliefhebbers die er op uit willen trekken doen er goed aan om een vakantiehuis in deze regio te huren want de natuur is prachtig.
Losser kan als uitvalsbasis prima dienen voor een leuke vakantie in Twente. Er zijn een aantal vakantiehuizen te vinden die veelal door particulieren worden aangeboden.


Toerisme

Losser ligt in Twente en deze regio staat synoniem voor het vele groen. Prachtige landerijen en bossen treft u in deze regio aan. Wie een vakantiewoning huurt al dan niet midden in de natuur doet er goed aan zijn fiets en wandelschoenen mee te nemen. U kunt zelf door het Twentse landschap fietsen of wandelen maar kunt er ook voor kiezen één van de natuurparken aan te doen. Een aanrader is het Lutterzand welke gelegen is vlakbij het dorpje de Lutte.
Wilt je een wat grotere plaats bezoeken dan is het nabij Losser gelegen stadje Oldenzaal iets voor u. Als u echt een dagje stad wilt doen kunt je er ook voor kiezen Enschede te bezoeken.
De regio rondom Losser wordt steeds populairder bij met name de actieve recreant en is ideaal voor een korte vakantie. Kom dus eens naar dit deel van Overijssel, het zal je verbazen

Plaatsnaam

Losser

Aantal inwoners

circa 12.200