Paasloo

Paasloo

Plaats in Nederland

Paasloo is een klein en authentiek dorp in de kop van de provincie Overijssel. Wilt u in dit deel van Nederland de vakantie doorbrengen in een rustig gebied dan is dit landelijk gelegen dorpje geen slechte keus. In en om Paasloo zijn er enkele leuke vakantiehuizen die door de eigenaar te huur worden aangeboden. Ook is er Villapark De Weerribben te vinden nabij Paasloo. Een park met luxe recreatiewoningen en tal van faciliteiten. In de plaats zelf zijn er eigenlijk geen faciliteiten dus voor de levensmiddelen of een avondje uit heb je de auto nodig. Maar mensen die een vakantiewoning huren in Paasloo komen hier voornamelijk voor de rust en de groene omgeving. Het is een ideale plek voor een leuk weekendje weg in Overijssel.


Toerisme

De kop van Overijssel is het prima plek voor mensen die een vakantie met vele facetten ambiëren en toch graag hiervoor in eigen land willen verblijven. Als je een recreatiewoning hebt geboekt in Paasloo dan kun je een leuke plaats als Vollenhove bezoeken. In de zomermaanden wemelt het hier van de toeristen en de ligging aan het water en het kleinschalige jachthaventje in het centrum geeft deze plaats iets eigens.
Maar vanuit Paasloo is ook het iets verder gelegen Giethoorn goed bereikbaar. Deze plaats is uniek in Nederland met zijn grachtjes en het nabijgelegen meer. Huur hier eens een fluisterbootje tijdens de vakantie. Bekijk het aanbod van vakantiewoningen in Paasloo op onze website eens en breng hier een heerlijke vakantie door.

Plaatsnaam

Paasloo

Aantal inwoners

circa 410