Rheezerveen

Rheezerveen

Plaats in Nederland

Rheezerveen is een klein dorpje gelegen in de provincie Overijssel, hoewel er niet echt een dorpstructuur is. Van vroeger uit bestond deze plaats voornamelijk uit een aantal boerderijen en pas sinds de laatste decennia is er een kleinschalige kern.
Rheezerveen is een goede plek voor recreanten die een rustige vakantie willen doorbrengen midden in de natuur. In deze regio is dan ook een vakantiepark te vinden en daarnaast is het ook mogelijk een vakantiehuis van een particulier eigenaar te huren.
Als u besluit om een vakantieperiode in Rheezerveen door te brengen dan is het verstandig om de fiets mee te nemen. De regio leent zich namelijk perfect voor het maken van een fietstocht.


Toerisme

Als u een natuurliefhebber bent dan is deze regio absoluut perfect voor u. Er zijn diverse fietsroutes, maar ook het maken van lange wandelingen is hier populair. Als u een vakantiewoning huurt in of nabij Rheezerveen dan hebt u de garantie dan u midden in een fraai landschap verblijft.
Als u wilt winkelen dan is het nabijgelegen Hardenberg een goede optie, deze grotere plaats heeft een winkelcentrum met een afwisselend winkelaanbod. Wilt u eens naar een grotere stad tijdens uw vakantie, dan is Zwolle redelijk goed bereikbaar.
Een vakantie doorbrengen in Rheezerveen is terug naar de natuur en vooral voor de sportieve vakantieganger een goede keus.

Plaatsnaam

Rheezerveen

Aantal inwoners

circa 580