Stegeren

Stegeren

Plaats in Nederland

Wellicht wilt u de vakantie wel eens op een rustige plek doorbrengen in Overijssel. Maar toch de nodige toeristische trekkers in de buurt hebben. Dan is het kleine plaatsje Stegeren een prima plek om de vakantie door te brengen. Bovendien is er hier een leuk recreatiepark te vinden waar je de keuze hebt uit diverse typen vakantiehuizen.
Verwacht in Stegeren zelf geen voorzieningen want die zijn er simpelweg niet te vinden, wel zijn er prachtige looproutes te vinden en ook de aangelegde fietspaden zijn het befietsen meer dan waard.
Wilt u dus een leuke vakantie in het oosten van het land doorbrengen dan is Stegeren wel een buurtschap om in overweging te nemen. 


Toerisme

De recreatiesector in Overijssel zit al een tijdje in de lift en dit komt natuurlijk mede door de terugkerende vakantiegangers in dit deel van Nederland. Als u een accommodatie wilt boeken op een rustige locatie maar toch veel wilt zien en doen dan is Stegeren een perfecte uitvalsbasis voor u en uw gezin. Van hieruit bent u in enkele minuten in het leuke en pittoreske Ommen, het centrum van deze plaats is prachtig en de omgeving is prachtig met de rivier die het watertoerisme een extra dimensie geeft.
Ook de Hanzestad Zwolle is de moeite meer dan waard en hier kunt u zich prima dagje vermaken. Dus Stegeren een prima tip voor een leuke vakantie in ons eigen Nederland.

Plaatsnaam

Stegeren

Aantal inwoners

circa 250