Cadzand

Cadzand

Plaats in Nederland

Cadzand is een leuk en toeristisch Zeeuws dorp. Wie in de directe omgeving de vakantie wel eens heeft doorgebracht zal het moeten beamen. Dit deel van Nederland is een prachtig gebied om er eens helemaal uit te zijn.
Als je een vakantiewoning wilt huren in Cadzand dorp dan moet je weten dat het aanbod van accommodaties die hier te huur worden aangeboden beperkt zijn. Rondom deze plaats is de keuze uit Zeeuwse vakantiehuisjes wel danig groter.
Cadzand-dorp heeft nog een leuk en authentiek centrum, als je hier verblijft tijdens de vakantie dan verblijf je in een rustige omgeving. Anders is het als je een recreatiewoning huurt in Cadzand-Bad, in de nabijheid van de zandstranden speelt met in op het toerisme en is dus het aanbod van accommodaties een stuk breder. Maar ook zijn er hier meer horecagelegenheden, detailhandel, enzovoort te vinden.


Toerisme

De provincie Zeeland is natuurlijk het recreatiegebied aan de Noordzee en veel mensen die hier de vakantie doorbrengen komen ook met name voor het water.
Ook mensen die een weekend of midweek een vakantievilla huren in Cadzand zullen ongetwijfeld het lokale zandstrand aandoen tijdens hun verblijf. Maar Zeeland heeft meer te bieden dan alleen maar zand en water. Wil je een leuke stad bezoeken dan is Vlissingen zeker aan te raden. Maar ook de plaats Domburg is erg leuk of steek de grens met België eens over en bezoek de kustplaats Knokke eens.
Hoe dan ook, als je een vakantiehuis hebt geboekt in Cadzand verblijf je op één van de mooiste plekken in de provincie Zeeland.

Plaatsnaam

Cadzand

Aantal inwoners

circa 800