Heinkenszand

Heinkenszand

Plaats in Nederland

Heinkenszand is een dorp welke centraal in de provincie Zeeland is gelegen. Door haar gunstige ligging is het voor veel mensen dat ook een populaire plaats om de vakantie door te brengen. Vanuit hier kunt u dit deel van Nederland tijdens uw verblijf prima verkennen.
Ook zijn landgenoten die ervoor hebben gekozen om een tweede huis aan te schaffen in Heinkenszand. Het levendige dorp en de faciliteiten maken het dan ook tot een goede bestemming om tijdens de vrije tijd te vertoeven.
Ook het natuurgebied “Landgoed Landlust” welke net buiten dit Zeeuwse dorp te vinden is draagt bij aan de populariteit als vakantiebestemming. Hier kunt u heerlijk wandelen en ook de fietsroutes in de omgeving van Heinkenszand nodigen uit tot een actieve vakantie.


Toerisme

Wie Zeeland zegt denkt aan de zee en de prachtige stranden die deze provincie rijk is. Maar als u in een vakantiewoning in Heinkenszand verblijft zult u bemerken dat er hier voor jong en oud veel meer te zien en te doen is. Breng eens een bezoekje aan de nabijgelegen plaatst Goes of bezoek de kustplaats Vlissingen of de hoofdstad van Zeeland het boeiende Middelburg.
Wellicht bent u reeds bezitter van een recreatiewoning in Heinkenszand, mocht dit het geval zijn dan zal dit gebied voor u weinig geheimen meer hebben. Maar evengoed is het elke dag opnieuw genieten van al het moois welke deze streek u kan bieden.
Dus boek eens een accommodatie in Heinkenszand en geniet van de provincie Zeeland.

Plaatsnaam

Heinkenszand

Aantal inwoners

circa 5.450