Kapelle

Kapelle

Plaats in Nederland

Kapelle in een dorp in de provincie Zeeland en tevens de grootste plaats van de gelijknamige gemeente. In deze regio zijn leuke dorpjes welke u kunt bezoeken, hier kunt u talloze rijksmonumenten vinden, het gros hiervan bestaat uit oude boerderijen welke nog steeds in prima staat verkeren.
Kapelle is gelegen in een streek waar veel toerisme te vinden is, niet alleen dagjesmensen doen deze regio aan. Ook zijn er veel vakantiegangers te vinden die een vakantiehuis in of nabij Kapelle huren.
De provincie zeeland heeft de recreant natuurlijk ook veel te bieden.


Toerisme

Als u van het buitenleven houdt en er als u opvakantie in Nederland bent er graag op uittrekt. Dan is de Zeeuwse steek een prima aanrader. Voor de toeristen is er hier erg veel te beleven en als u besluit om in Kapelle een vakantiewoning te huren is het goed te weten dat dit een prima uitvalsbasis is voor het maken van diverse leuk dagtripjes.
U kunt er voor kiezen om eens één van de stranden in de provincie Zeeland aan te doen tijdens uw vakantie. Maar ook fietsen in deze regio is een goede keuze. Er zijn diverse leuke dorpen en stadjes te bezichtigen als u in Zeeland bent.
Ook een dagje de grens over en een bezoek brengen aan België is een garantie voor een leuke en onderhoudende dagtrip. De stad Brugge is bijvoorbeeld een prima tip maar ook de badplaats Oostende is erg leuk.
Maar ook als u in Nederland wilt blijven is de provincie Zeeland een prima plek om een accommodatie te huren. Deze streek is zo divers dat u vermoedelijk tijd te kort gaat komen.

Plaatsnaam

Kapelle

Aantal inwoners

circa 7.000