Kattendijke

Plaats in Nederland

Het dorp Kattendijke is gelegen in de provincie Zeeland en door de goede ligging ene prima plek om de vakantie door te brengen.
Als u in het verleden wel eens een vakantiehuis hebt gehuurd in Kattendijke dan is er een gerede kans dat u een fervent beoefenaar ben van de duiksport. Door de ligging aan de Oosterschelde is het een populaire uitvalsbasis voor deze doelgroep.
Wat betreft directe faciliteiten die in Kattendijke te vinden zijn moet je stellen dat die zich niet in dit Zeeuwse dorp bevinden. Maar de rust en ruimte die de directe omgeving van Kattendijke te vinden zijn maken gelukkig veel goed. En zolang je maar de beschikking heb over een deugdelijk vervoersmiddel is het hier prima verblijven.


Toerisme

Het kleine vakantiepark in Kattendijke met de gezellige recreatiewoningen zorgt voor een gevoel van thuiskomen in de provincie Zeeland. De ligging aan Nationaal Park Oosterschelde maakt het dat waterrecreanten, wandelaars en fietsers hier een heerlijke vakantie kunnen doorbrengen.
In welk jaargetijde u hier ook wilt verblijven in Kattendijke is het prima toeven. Want Zeeland is meer dan alleen water. Bezoek het gezellige stadje Goes eens en ervaar de gastvrijheid van de Zeeuwen. Het leuke centrum biedt genoeg vertier voor een dagje genieten.
Een leuke afwisseling met een ontspannen fietstocht of wandeling de dag ervoor of erna.
Huur een huisje in Kattendijke en geniet van een prachtig stukje Nederland!

Plaatsnaam

Kattendijke

Aantal inwoners

circa 575