Serooskerke Walcheren

Serooskerke Walcheren

Plaats in Nederland

Serooskerke is een Zeeuws dorp welke centraal gelegen is in de provincie. Het is een rustig dorpje en zoek je een vakantiebestemming in dit deel van Nederland dat kan deze plaats prima bij jou passen. Tenminste als je graag verblijft op een rustige bestemming in het Walcheren gebied!
Huur een vakantiehuis in Serooskerke en geniet van het landelijke karakter van dit deel van Zeeland. Het voorzieningenniveau van het dorp is niet al te breed maar er is wel een supermarkt te vinden en ook diverse horecagelegenheden als restaurants en cafetaria zijn te vinden. Voor veel toeristen zijn dit nu net de benodigde voorzieningen die men wel hebben in de directe omgeving en in Serooskerke zijn ze gelukkig aanwezig!


Toerisme

De provincie Zeeland zijn populair bij ons Nederlanders en ook Belgen en Duitsers brengen de vakantie door in deze regio. Zoek je een rustige vakantiebestemming in het Zeeuwse dan is Serooskerke een aanrader. Dit dorp is noordelijk gelegen van de fraaie stad Middelburg.
Ook de zandstranden van Zeeland zijn prima vanuit dit deel van de Walcheren streek te bereiken. Vanuit Serooskerke is het met de auto nog geen tien minuten met de auto naar de Zeeuwse kust.
Ook leent de omgeving zich perfect voor het maken van wandelingen en fietstochten. De provincie Zeeland heeft in elk jaargetijde genoeg te bieden en als u een vakantiewoning boekt in Serooskerke ligt een leuke vakantie in het verschiet!

Plaatsnaam

Serooskerke Walcheren

Aantal inwoners

circa 1.800