Westkapelle

Westkapelle

Plaats in Nederland

Westkapelle is een kleine stad met enkele duizenden inwoners. Deze plaats is gelegen in de provincie Zeeland en populair doordat het gelegen is aan de kust.
Zee en strand maken van Westkapelle een interessante plek om de vakantie door te brengen.
De middenstand is goed vertegenwoordigt en het vinden van een restaurant om uit eten te gaan en het bezoeken van een supermarkt om de noodzakelijke boodschappen in te slaan zal geen onoverkomelijk problemen opleveren.
Westkapelle is gelegen op het eiland Walcheren, dit is een prachtig stukje Nederland en dat zal u zeker beamen als u verblijft aan dit deel van de Zeeuwse Kust. 


Toerisme

Het huren van een vakantiehuis in Westkapelle is een eerste stap naar een heerlijk verblijf in het zuidwesten des lands.
De provincie Zeeland heeft veel vertier en natuurschoon te bieden. Vanuit uw verblijfsaccommodatie in Westkapelle kunt u perfect nader kennis maken met de Zeeuwse regio.
Het historische stadje Veere is een echte aanrader en ook de hoofdstad van de provincie Middelburg is een bezoekje zeker waard. Vanuit deze plaats kunt u met een rondvaartboot langs monumentale panden varen.
Breng je de vakantie in Westkapelle door dan is het strand natuurlijk ook een toeristentrekker van formaat. In de zomermaanden brengen hier dan ook veel toeristen de vrije tijd door. Maar ook in het najaar en het winterseizoen kun je hier heerlijk wandelen.
Overtuig uzelf en breng ook eens de vakantie door in het Zeeuwse Westkapelle.

Plaatsnaam

Westkapelle

Aantal inwoners

circa 2.675