Zonnemaire

Zonnemaire

Plaats in Nederland

Zonnemaire is een dorp welke in het noorden van de provincie Zeeland is gelegen. Altijd al eens de vakantie op Schouwen-Duiveland willen doorbrengen dan is deze plaats wellicht een prima locatie voor u.
Het aanbod van vakantiewoningen in Zonnemaire is gering en u dient er dan ook snel bij te zijn als u in dit Zeeuwse dorp een huisje wilt huren. Als u dit gelukt dan hebt u de garantie dat u op een rustige plek zit en het vooral genieten is van al het moois dat de provincie Zeeland u te bieden heeft. Vanaf uw recreatiewoning in Zonnemaire bent u in enkele minuten op het zandstrand.


Toerisme

Kies Zonnemaire eens als bestemming om er een paar dagen tussenuit te gaan.Waterrecreanten die Zeeland hebben uitgekozen voor het doorbrengen van de vakantie doen er goed aan om voor het noordelijk gelegen Schouwen-Duiveland te gaan. Als de keuze voor het huren van een vakantiehuisje in Zonnemaire valt is het meer van Grevelingen eenvoudig en snel te bereiken. Op dit water kun je van allerlei watersporten genieten, een echte aanrader voor gezinnen die de vakantie in Zeeland willen doorbrengen.
Enigszins zuidelijker van Zonnemaire ligt Nationaal Park Oosterschelde een “must see” voor natuurliefhebbers. Maar het meest populaire zijn toch wel de prachtige zandstranden die direct de Noordzee flankeren. Dus als je een vakantiehuis hebt geboekt in Zonnemaire hoef je niet te vrezen voor een eentonige vakantie. Dus reserveer een accommodatie en ontdek het noorden van de provincie Zeeland.

Plaatsnaam

Zonnemaire

Aantal inwoners

circa 750