Zuidzande

Zuidzande

Plaats in Nederland

Zuidzande is een klein doch gezellig dorp in de provincie Zeeland. Het is gelegen in het zuiden van deze regio niet te ver van de grens met België.
De ligging van Zuidzande maakt het een prima plek om de vakantie door te brengen. Huur je hier een huisje dan heb je de garantie dat je op een rustige plek verblijft. Vanuit dit Zeeuwse dorpje kun je perfect per fiets de provincie verkennen.
Wat betreft faciliteiten die Zuidzande te bieden heeft gaat dit niet verder dan de mogelijkheid te overnachten, voorts is er een restaurant in de dorpskern te vinden. Een ideale plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers.


Toerisme

Heb je een recreatiewoning geboekt in Zuidzande dan kun je niet alleen de provincie Zeeland verkennen. Ook een bezoekje aan onze zuiderburen mag niet ontbreken. De badplaats Knokke is prima te bereiken en ook een stad als Brugge is een leuke tip om eens aan te doen tijdens de vakantie.
Vanuit Zuidzande ook de Zeeuwse badplaats Cadzand-Bad prima bereikbaar en ideaal als je met je gezin een dagje op het strand aan de Noordzee wilt doorbrengen.
Neem je fiets ook mee want tijdens je verblijf in Zuidzande kun je perfect het binnenland van de provincie Zeeland ontdekken. De kleine dorpjes en de uitgestrekte vlakten zijn de moeite waard en maken dit tot een uniek stukje Nederland!

Plaatsnaam

Zuidzande

Aantal inwoners

circa 600