Lagos

Lagos

Plaats in Portugal

Lagos is een toeristische stad in het zuiden van Portugal. Het is te vinden in de provincie Algarve een gebied wat u ongetwijfeld zult kennen. In ieder geval van naam maar het is ook best mogelijk dat u de vakantie wel eens in dit gebied heeft doorgebracht.
Als u plannen hebt om dit in te toekomst eens te gaan doen dan is het huren van een vakantiehuis in Lagos een uitmuntend idee. Hier is voldoende reuring te vinden, en ook de dichtbij gelegen wereldberoemde zandstranden van de Algarve zijn makkelijk bereikbaar. Vooral het strand van Meia Praia is een aanrader. Dit is niet te ver van de jachthaven van Lagos, deze is zeker een bezoekje waard. Tegen de avond is het hier prima toeven in één van de visrestaurants. Kortom een heerlijk gebied in Algarve welke u kunt bezoeken bij een volgende zomervakantie.


Toerisme

Als u de vakantie in het Portugese Lagos wilt doorbrengen dan is het een optie om een vakantiehuis van een particulier te boeken. Via onze website kunt u een online reservering maken en zodoende de accommodatie van uw voorkeur alvast voorleggen.
Golfliefhebbers zullen helemaal op hun plaats zijn in Lagos. De bekende Palmares golfbaan ligt in de nabijheid, maar door geheel de Algarve heen zijn prachtige golfcourses te vinden.
Bezoek ook zeker het historische centrum van Lagos. Hier vindt je nog de authentieke woningen die deze plaats zijn identiteit geven.
De luxe jachthaven is het gebied waar het in de avonduren gebeurt, het is hier dan heel gezellig en niet alleen kun je hier lekker uit eten, er zijn bovendien leuke winkeltjes te vinden.
De Algarve is beroemd om de prachtig gelegen stranden en ook bij Lagos zijn er meerdere zandstranden te vinden waar u kunt genieten van de Portugese zon.

Plaatsnaam

Lagos

Aantal inwoners

circa 30.800