Ardales

Ardales

Plaats in Spanje

Ardales is een dorpje gelegen in het zuiden van Spanje om exact te zijn maakt het onderdeel uit van de streek van Andalusië welke bij veel vakantiegangers wel bekend zal zijn.
Als u dit deel van het land echt wilt leren kennen dan is het een prima plan om een vakantiehuis in Ardales te huren. Van hieruit kunt u allerlei educatieve dagtrips maken in deze regio.
Het dorp Ardales zelf is niet echt toeristisch maar wel zijn er in deze regio een aantal fraaie vakantiehuizen te vinden. Voordeel hiervan is dat u een vakantie doorbrengt te midden tussen de Spanjaarden en dit zal uw vakantie in Zuid-Spanje een authentiek karakter geven.
Dus op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming? Probeer eens een natuurwoning te boeken in Ardales en komt simpelweg helemaal tot rust!


Toerisme

Ardales als thuiskomtlocatie tijdens uw vakantie. Als u verblijft in de regio Andalusië dan kunt u ervoor kiezen uw tijd hier op diverse manieren in te vullen. U kunt bijvoorbeeld één van de vele zandstranden van de Costa del Sol aandoen. Aan het klimaat en de zonuren zal het in ieder geval niet liggen. 
Maar ook kunt u uw kennis over Spanje verrijken om vanaf uw optrekje in Ardales een deel van het binnenland te bezoeken. Er zijn prachtige natuurparken te vinden waar u heerlijke wandelingen kunt maken, maar ook het bezoeken van de prachtige authentieke dorpjes in deze Spaanse streek is een absolute aanrader. En voor een leuk dagje naar de grote stad heeft u de keuze uit steden als Sevilla en Granada. Uw vakantiewoning in Ardales kan als een prima uitvalsbasis dienen.

Plaatsnaam

Ardales

Aantal inwoners

circa 2.750