Casabermeja

Plaats in Spanje

Casabermeja is een dorp in Andalusië. Het is in de binnenlanden gelegen op circa een half uurtje rijden van de Spaanse kust.
De plaats heeft een authentiek karakter en toeristen komen er maar mondjesmaat. Net buiten Casabermeja zijn enkele fraaie vakantiehuizen te vinden die u rechtstreeks van de eigenaar kunt huren. De glooiende omgeving rondom het dorp maakt het tot een heerlijke plek om tijdens de vakantie te verblijven. Genieten van de hartelijkheid van de plaatselijke bevolking, het heerlijke eten en natuurlijk het prachtige weer. In Casabermeja zijn enkele restaurants te vinden en ook kun je er de benodigde boodschappen doen tijdens je verblijf. 


Toerisme

Huur je een vakantiewoning in Casabermeja dan kun je de ene dag genieten aan je eigen zwembad en de andere dag de regio Andalusië verkennen. Er valt genoeg te ontdekken. De stad Granada bijvoorbeeld is een echte aanrader of de bergen van de Sierra Nevada!
Natuurlijk kun je ook een dag op het strand inplannen want de prachtige zandstranden van de Costa del Sol liggen op amper 25 kilometer afstand.
Casabermeja is de plek als je rustig relaxen wilt combineren met het maken van dagjes uit.
Het internationale vliegvel van Malaga ligt op een goede 25 minuten rijden en hier kun je de huurauto ook weer inleveren. Dus wie weet tot ziens in Andalusië en wellicht wordt Casabermeja de uitvalsbasis.

Plaatsnaam

Casabermeja

Aantal inwoners

circa 3.700