Sevilla

Sevilla

Plaats in Spanje

Sevilla is een prachtige stad gelegen in de zuidelijk Spanje. Om precies te zijn in de regio Andalusië. Wie in dit deel van het land wel eens een vakantie heeft doorgebracht weet hoe mooi het hier is. Als u een appartement huurt in Sevilla of in ieder geval nabij de stad een vakantiehuis heeft gehuurd zit u op de perfecte plek om de stad eens nader te verkennen.
Het heeft zoveel te bieden dat het moeilijk is om te hotspots weer te geven. Maar liefhebbers van oude architectuur zullen hier een toptijd beleven. Ook de geschiedenis van de stad is zeer boeiend en de Moorse invloeden zijn onder andere als stille getuigen achtergebleven.
Sevilla mag niet ontbreken tijdens uw vakantie in de regio Andalusië.


Toerisme

Sevilla is een prachtige startpunt van uw vakantie en als u in of rondom deze stad een accommodatie huurt kunt u vanaf hier de regio Andalusië nader leren kennen.
Bent u een strandliefhebber dan is het goed te weten dat de stranden van de Costa del Sol binnen handbereik liggen. Voor cultuur bent u ook op de goede locatie want Andalusië is een provincie met zijn eigen culturele aspecten en is hier trots op. Bezoek eens wat dorpjes en steden in de binnenlanden en ervaar meer van de geschiedenis van dit deel van het zuidelijke  Spanje.
Het aanbod van vakantiewoningen in de buurt van Sevilla is zeer divers en de huurprijzen hebben doorgaans een goed prijs/kwaliteitverhouding. Het is aan u om dit gebied in de Andalusië regio te ontdekken.

Plaatsnaam

Sevilla

Aantal inwoners

circa 715.000