Adeje

Adeje

Plaats in Spanje

Adeje is een plaats op Tenerife. Dit eiland maakt onderdeel uit van de eilandengroep de Canarische Eilanden welke op hun beurt weer tot Spanje behoren. Toch liggen ze een stuk zuidelijker. Deze eilanden zijn te vinden voor de kust van West-Afrika.
Als u een vakantiehuis huurt in Adeje kunt u het eiland Tenerife prima ontdekken, maar deze plaats heeft zelf ook meer dan genoeg te bieden. Zo zijn er een aantal prima stranden te vinden welke erg populair zijn bij de toeristen welke op dit deel van Tenerife verblijven.
Ook is het een prima idee om een gezinsvakantie door te brengen in Adeje en hier een bungalow op één van de vakantieparken te huren. Aan deze kant van het eiland is namelijk een heus waterpark te vinden. Hier zullen uw kinderen zich zeker een dag vermaken.


Toerisme

De Canarische Eilanden zijn populair bij vakantiegangers en elk jaar komen er vooral veel Europeanen deze kant op. Temeer door het stabiele klimaat het gehele jaar door kunt u prima een vakantie doorbrengen op een van deze eilanden.
Als u kiest voor Tenerife en een vakantiewoning huurt in Adeje hebt u de basis gelegd voor een leuk vakantie onder de Spaanse zon. De stranden lonken voor de ware zonaanbidder maar vergeet ook niet het binnenland van dit eiland eens te ontdekken. Het heeft zijn geheel eigen flora en fauna, offer dus een dag van uw vakantie in Tenerife op om dit gebied eens nader te verkennen.

Plaatsnaam

Adeje

Aantal inwoners

circa 45.000