Agaete

Agaete

Plaats in Spanje

Wie een vakantiehuis huurt op Gran Canaria heeft wellicht de plaats Agaete wel eens aangedaan. Vanuit dit dorp heb je prachtige vergezichten over de zee en alleen daarom zou je hier eens de vakantie moeten doorbrengen. Door het heerlijke stabiele klimaat zijn de Canarische Eilanden het hele jaar door een populaire vakantiebestemming en als u een vakantiewoning huurt in Agaete zit u op een prima locatie. Want op het eiland Gran Canaria is voldoende vertier te vinden voor de toerist.


Toerisme

Wie kent ze niet de Canarische Eilanden veelal hebben ze een geheel eigen identiteit en dat maakt het dat deze eilandengroep zo uniek zijn. Bijkomend voordeel is het zachte klimaat waardoor het bijna het gehele jaar prima toeven is.
Wie genieten wil van een heerlijke strandvakantie doet er goed aan om een vakantiepark te bezoeken op Gran Canaria, hier heb je allerlei faciliteiten voorhanden waardoor je een heerlijk vakantie zult hebben. Maar wil je wat meer rust dan is een vakantiewoning huren in een plaats als Agaete een prima idee. Van hieruit kun je goed het eiland nader verkennen. Tegen de avond kun je dan terugkeren en één van de leuke restaurantjes uitzoeken. Het is hier prima toeven.

Plaatsnaam

Agaete

Aantal inwoners

circa 6.000