Haría

Haría

Plaats in Spanje

Haría is gelegen op het Canarische eiland Lanzarote en deze plaats is een heerlijke plek om eens lekker tot rust te komen.
Wie besluit een vakantiehuis te huren in Haría kan zich opmaken voor een lekker relaxte vakantie. Leuk aan dit dorp is de traditionele witte huizen die hier te vinden zijn. Die geven deze plaats veel karakter. Er zijn enkele restaurants en een paar leuke winkeltjes te vinden. Het hele jaar door zijn er natuurlijk ook toeristen die het eiland Lanzarote aandoen de meeste mensen huren een vakantiewoning voor één of twee weken op dit prachtige eiland.


Toerisme

De vakantieganger die Lanzarote aandoet gaat dikwijls niet zozeer voor een strandvakantie, in plaats daarvan staat vaak de schoonheid van dit Canarische Eiland centraal. Er zijn prachtige vergezichten en een natuurpark bezoeken is ook erg populair. Huurt u een vakantiehuis in Haría ruim dan ook enkele dagen in voor het maken van excursies. Ook eilandhoppen behoort trouwens tot de mogelijkheden.
Lanzarote heeft een geheel eigen identiteit en is met geen enkel ander van de Canarische Eilanden te vergelijken. Dus boek een leuk appartement of andersoortig accommodatie in Haría en breng hier een heerlijke en ontspannen vakantie door.

Plaatsnaam

Haría

Aantal inwoners

circa 5.000