Yaiza

Yaiza

Plaats in Spanje

Yaiza is een dorpje gelegen op het Canarische Eiland Lanzarote. Deze maakt onderdeel uit van deze Spaanse eilandengroep en is geliefd bij vele vakantiegangers.
Als u het echte Lanzarote wilt leren kennen dan is een vakantiehuis huren in Yaiza aan te raden. Dit dorp is niet te vinden aan de kust maar in het binnenland en kan dienen als perfecte uitvalsbasis tijdens de vakantie.
U treft hier nog heerlijke rust aan en kunt de accu perfect opladen en door de ligging is het eiland prima te bereizen en kunt u leuke tripjes maken vanuit uw bungalow op een vakantiepark nabij Yaiza.


Toerisme

De grootste toeristentrekker van Lanzarote is hoogstwaarschijnlijk het bijzondere natuurpark Timanfaye dit is trouwen een nationaal park van Spanje. Als u wilt ervaren hoe een maanlandschap eruitziet dan is dit park waarschijnlijk één van de beste plekken op aarde om te ervaren. De vergezichten zijn immens en maken diep indruk op elke bezoeker.
Vanuit uw vakantiewoning in Yaiza is dit natuurpark bovendien prima bereikbaar. Vulkaanuitbarstingen liggen overigens ten grondslag aan dit imponerende natuurwonder.
Ook de lavastranden van Lanzarote zijn overigens een bezoekje meer dan waar tijdens uw vakantie op dit eiland van de Canarische Eilanden.

Plaatsnaam

Yaiza

Aantal inwoners

circa 800