Berner Oberland

Berner Oberland

Regio in Zwitserland

Zelf graag uw eigen vakantiehuisje in het Berner Oberland huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen deze authentieke regio van Zwitserland kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.

Op vakantie in de Zwitserse regio Berner Oberland

Zwitserland een schitterende vakantieregio voor het hebben van een leuke tijd. Natuurliefhebbers gaan graag op vakantie in dit prachtige land met zijn adembenemende natuur. Prachtige bergen en dalen, snelstromende rivieren en leuke vakantiechalets welke te huur staan in Zwitserland. Dit land roept een bepaald gevoel en eenmaal een vakantie doorgebracht is bijna een garantie voor vaker terugkomen. Wilt u wat meer voorzieningen dat is het natuurlijk ook mogelijk om een bungalow op een vakantiepark te huren.

Voor de natuur een vakantiewoning in Zwitserland huren
Als u besloten heeft dat u dit jaar voor een natuurvakantie wilt gaan dan zullen er enkele landen zijn die aan uw persoonlijke vakantieprofiel voldoen. De kans is redelijk groot dat Zwitserland ook op dit lijstje staat. En als u van prachtige wandelingen en fietstochten wilt gaan genieten dan is Berner Oberland de regio om een vakantiehuis te huren.
Prachtige bergketens, met schitterende vergezichten en diepe afgronden. Af en toe doorklieft een bergrivier het indrukwekkende landschap. Bovendien is deze regio nog verassend authentiek en massatoerisme zult u hier niet tegen komen. Ecotoerisme daarentegen dan weer wel. De Zwitsers zijn zuinig op hun erfgoed en dat spreekt voor ze. Er komen dan ook steeds meer ecoparken waar u een huisje kunt huren.
Dit deel van Zwitserland herbergt ook Jungfraujoch van iets meer dan 3,5 kilometer hoog. U kunt de top bereiken via een treintje welke u onderweg trakteert op imponerende vergezichten van het landschap in het Berner Oberland. Voor het actuele huuraanbod van vakantiehuisjes kunt u op onze website kijken.

Stedentrip maken naar Bern tijdens uw vakantie in Zwitserland
Alle natuurpracht is natuurlijk schitterend. Maar wellicht wilt u ook wel eens een dag enige cultuur opsnuiven als u op vakantie bent in Berner Oberland. Een goede suggestie is dan om eens een dagtrip te maken naar de hoofstad van Zwitserland het levendige Bern. Deze stad heeft een moderne uitstraling als u de stad binnenkomt maar het oude stadcentrum heeft een nostalgische uitstraling en hier zijn ook prachtige oude gebouwen te vinden welk in goede staat geconserveerd gebleven zijn. Als u een vakantiewoning huurt in Berner Oberland dan is de stad Bern goed bereikbaar voor u. Het is dan ook een echte aanrader om de hoofdstad van Zwitserland tijdens uw vakantie te bezoeken.


Toerisme

Provincie

Berner Oberland

Oppervlakte

5.960 km2

Aantal inwoners

nb

Hoofdstad

Bern

Plaatsen in Berner Oberland