Wallis

Wallis

Regio in Zwitserland

Wallis een prachtige vakantieregio  om een huisje te huren
Een vakantie doorbrengen waarin termen als natuur, actief en genieten centraal moeten staan. Dan is de Zwitserse regio Wallis wellicht de juiste locatie voor u om een vakantiewoning, al dan niet op een vakantiepark te huren.
Voor wandelaars en fietsers is deze regio een walhalla. Maar in de winter kunt u bijvoorbeeld prima skiën, snowboarden of een gletsjertocht maken in de regio Wallis. Een prachtige streek en een top vakantiebestemming voor het boeken van een bungalow.Toerisme

Natuurpracht en een gezonde omgeving, dat is vakantie in Wallis
Zwitserland staat bekend om zijn gezonde berglucht en heeft daarnaast een hoge levensstandaard. Dit zult u ook merken als u besluit een vakantiebungalow te huren in de regio Wallis. Neem uw wandelschoenen en fiets ook mee als u op vakantie gaat naar deze prachtige streek in Zwitserland. Er zijn prima wandelpaden welke u door en over een heuvelachtig terrein leidden. Als u een geoefend fietser bent dan is het een aanrader de tweewieler ook mee te nemen naar uw vakantiehuis in Wallis. Er zijn een aantal prachtige fietsroutes te vinden. Het is wel belangrijk dat u een redelijke basisconditie heeft als u overweegt een fietsroute te gaan uitrijden.

Provincie

Wallis

Oppervlakte

5.225 km2

Aantal inwoners

310.000

Hoofdstad

Sion

Plaatsen in Wallis