Wallis

Wallis

Regio in Zwitserland

Op vakantie naar het Zwitserse Wallis, een unieke vakantieregio

Zelf graag uw eigen vakantiehuisje in de regio Wallis huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen in Zwitserland kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.

Wallis een prachtige vakantieregio  om een huisje te huren
Een vakantie doorbrengen waarin termen als natuur, actief en genieten centraal moeten staan. Dan is de Zwitserse regio Wallis wellicht de juiste locatie voor u om een vakantiewoning, al dan niet op een vakantiepark te huren.
Voor wandelaars en fietsers is deze regio een walhalla. Maar in de winter kunt u bijvoorbeeld prima skiën, snowboarden of een gletsjertocht maken in de regio Wallis. Een prachtige streek en een top vakantiebestemming voor het boeken van een bungalow.

Natuurpracht en een gezonde omgeving, dat is vakantie in Wallis
Zwitserland staat bekend om zijn gezonde berglucht en heeft daarnaast een hoge levensstandaard. Dit zult u ook merken als u besluit een vakantiebungalow te huren in de regio Wallis. Neem uw wandelschoenen en fiets ook mee als u op vakantie gaat naar deze prachtige streek in Zwitserland. Er zijn prima wandelpaden welke u door en over een heuvelachtig terrein leidden. Als u een geoefend fietser bent dan is het een aanrader de tweewieler ook mee te nemen naar uw vakantiehuis in Wallis. Er zijn een aantal prachtige fietsroutes te vinden. Het is wel belangrijk dat u een redelijke basisconditie heeft als u overweegt een fietsroute te gaan uitrijden.

Wintersport in Zwitserland, huur een gezellig chalet in Wallis
Dit deel van het land is natuurlijk niet alleen geschikt om een vakantie door te brengen in de zomer. Ook in de wintermaanden is het prima toeven tussen de prachtige besneeuwde heuvels en bergtoppen. Neem u lange latten dan ook mee voor uw vakantie in het winterwonderland van Wallis. Bij de meeste vakantiehuisjes is er voldoende ruimte om uw skimateriaal op te bergen.
Ook voor snowboarders zijn de pistes prima geschikt en voor zowel de beginnende als gevorderde wintersporters zijn er talloze uitdagingen. Breng dan ook eens een bezoek aan de wereldberoemde Matterhorn. Deze reus zal u zeker imponeren en niet alleen in de winter trouwens.
Wij zien u graag terug tijdens uw vakantie in Zwitserland. Ga voor de verandering daarom eens voor een vakantiehuis in Wallis


Toerisme

Provincie

Wallis

Oppervlakte

5.225 km2

Aantal inwoners

310.000

Hoofdstad

Sion

Plaatsen in Wallis