Landendossier op Recreatiewoning.nl

Geplaatst op 28-11-2019 in Over Recreatiewoning.nl

Elk land heeft zijn eigen unieke voetafdruk

De nieuwe website van Recreatiewoning.nl is sinds half april 2011 online gegaan en we merken aan de reacties van zowel de bezoekers als mede de adverteerders van de website dat we op de goede weg zijn. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen ruimte voor verbetering is. Het is dan ook de bedoeling dat Recreatiewoning.nl voordurend bezig is met het ontplooien van nieuwe ontwikkelingen ten aanzien van de website. Niet alleen door het aanbod van recreatiewoningen verder te vergroten, we willen vooral de consument meer informatie bieden over de tweede woning markt en de ontwikkelingen in de vakantiemarkt.

relevante toeristische informatie over diverse vakantielanden

Een nieuwe ontwikkeling waar we mee bezig zijn is het zogenaamde "landendossier". De consument kan hier informatie vinden over het desbetreffende vakantieland van zijn keuze. Elke landenpagina is opgedeeld in een aantal rubrieken waarin allerlei relevantie informatie te vinden is.
Rubrieken welke wij standaard in een landenpagina hebben verwerkt zijn bijvoorbeeld: cultuur, culinair, hoe er te komen en overige informatie.
De bedoeling is dat deze rubrieken ook "up to date" worden gehouden en waar nodig voorzien van aanvullende informatie. Ook als de bezoekers informatie missen of nuttige informatie hebben over een bepaald land dan stellen wij hun input erg op prijs. Deze landen informatie pagina's zijn erg nuttig als u overweegt een vakantiehuis te huren dan wel een 2e woning te kopen in een bepaald land.

in welk land de vakantie door te brengen

De vakantielanden die wij gaan behandelen zijn dan ook zeer divers. Natuurlijke komen de traditionele landen waar men naar toe op vakantie gaat aan bod. Denk dan o.a. aan Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Turkije en Spanje. Maar ook andere landen zullen hun informatieportaal op onze website krijgen. Zuid-Afrika is al een voorbeeld welke al reeds online is. Maar waar de informatie voorziening nu nog enigzins summier is. Maar dit zal stapsgewijs worden opgebouwd.
Wij raden u dan ook aan om onze website in de gaten te houden en met enige regelmaat te bezoeken. Zodat u direct uw interesse in een vakantiehuis of tweede woning kunt koppelen aan uw favoriete vakantiebestemming.

Belastingen in Duitsland

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Tips voor de verkoop van uw vakantiehuis

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen