@Leisure en Recreatiewoning.nl, sterke combi

Geplaatst op 28-11-2019 in Over Recreatiewoning.nl

Samenwerking Recreatiewoning.nl en @Leisure

Het online boeken van een vakantiehuis is in toenemende mate populair, maar wat voor soort accommodatie zoek je, in welk land en bij welke verhuurorganisatie maak je de uiteindelijke boeking.
Dit zijn stuk voor stuk belangrijke facetten die aan de orde komen bij iemand die erover denkt om via een website een vakantiewoning te boeken, welke te huur wordt aangeboden door de eigenaar. Daarom is de samenwerking tussen @Leisure en Recreatiewoning.nl gebouwd op een stevig fundament. U als potentiële huurder van een vakantiewoning kunt hiervan weer profiteren.

Het aanbod op de website van Recreatiewoning.nl bestaat voor het overgrote gedeelte uit advertenties waarin een vakantiewoning te huur wordt aangeboden. Voor een deel zijn dit promoties van particulieren die zelf middels het aanmaken van een account hun vakantiehuisje te huur aanbieden.
Maar het aanbod van @Leisure op de website van Recreatiewoning.nl is een gevarieerd aanbod van vakantiehuizen in diverse Europese landen. Dit aanbod is dan ook allemaal online te huur via de geïntegreerde boekingskalender. Voorop hierin staat het maken van een veilige boeking van een recreatiewoning. Ongeacht wat voor soort accommodatie, welke duur en tijdsbestek en in binnen- of buitenland. Als u een @Leisure vakantievilla reserveert via de online boekingsmodule van Recreatiewoning.nl hebt u keiharde garanties dat u op een veilige manier via onze website het boekingproces heeft doorlopen.

Wat is de synergie tussen @Leisure en Recreatiewoning.nl ? Simpel gezegd is het zo dat  eerstgenoemde de brug is tussen de verhuurder en de potentiële huurder. In feite zorgt @Leisure ervoor dat het juridisch gezien een klip en klaar verhaal is. Ze houden de boekingen bij en zorgen voor de administratieve afhandeling bij binnengekomen boekingen.
Recreatiewoning.nl is er vooral voor de huurders, zij treffen een leuk aanbod van authentiek vakantiehuizen in diverse landen. Ze kunnen online overgaan tot het maken van een boeking.
Willen ze voor (of na) het boekingproces nog extra informatie dan kan men contact opnemen met Recreatiewoning.nl. Zij kunnen u allerlei aanvullende informatie bieden. Dit kan telefonisch, via de e-mail of zelfs via een online chat waarop u direct uw vraag kwijt kunt en binnen enkele seconden een reactie heeft.
De samenwerking tussen @Leisure en Recreatiewoning.nl zorgt voor een optimale verbinding tussen verhuurder en huurder.

Een fraai vakantiepark in Fayence

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Waar in Europa brengt u de vakantie door ?

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

0 reacties

Reactie plaatsen