Een fraai vakantiepark in Fayence

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Laat Fayence de plek zijn om te bivakkeren en vanuit uw vakantiehuis zuidelijk Frankrijk te ontdekken

De regio Côte d’Azur is gelegen in Zuid-Frankrijk en de kans is aanwezig dat ook u wel eens in dit deel van Frankrijk de vakantie heeft doorgebracht. Er is zoveel te doen in deze populaire vakantieregio dat u zult merken dat de vakantie omgevlogen is en dat u lang niet alles van uw “to do” lijst heeft kunnen wegstrepen. Bovendien is het zo dat mensen die de vakantie hebben doorgebracht op het vakantiepark La Bastide des Claux in Fayence er dikwijls voor kiezen om terug te keren naar deze locatie en hier nogmaals een luxe vakantiehuis te huren.
Het zuiden van Frankrijk nodigt simpelweg uit tot het terugkeren naar eenprachtige bestemming. Dus boek uw vakantiewoning in de Provence op het park La Bastide des Claux en geniet van Fayence en zijn directe omgeving. Dus waar wacht u nog op, uw volgende vakantiebestemming wordt het zuiden van Frankrijk en met een leuk villapark als bestemming kan het niet anders dat het een topvakantie gaat worden.

Vakantiepark “La Bastide des Claux” een aanrader

Zuidelijk Frankrijk is natuurlijk een heerlijk locatie om te genieten van allerlei ingrediënten die een vakantie aanlokkelijk maken.
Maar naast alle leuke bijkomstigheden die een regio als de Côte d’Azur een topbestemming maken draagt natuurlijk ook het vakantiepark zelf een wezenlijke rol voor het slagen van een vakantie met zich mee. Kies er daarom voor om een luxe vakantievilla op La Bastide des Claux te huren. Dit prachtige recreatiepark is gelegen in Fayence en heeft veel leuks te bieden.  Dit luxe resort is ruim opgezet en door de beplanting waant u zich in een tropische setting. De vakantiewoningen hebben in sommige gevallen een eigen privézwembad en anders maakt u gebruik van het zwembad welke toebehoort aan dit leuke vakantiepark. Daarnaast zijn er allerlei andere faciliteiten te vinden zoals tennisbanen, een welness gebied, een zonneweide, etc. Dus boek snel een luxe vakantiewoning op La Bastide des Claux en geniet van al het moois wat dit deel van de Côte d’Azur u te bieden heeft.

De vakantie doorbrengen in Fayence, wat gaan we doen?

Voordat u naar Zuid-Frankrijk afreist wilt u natuurlijk graag eerst weten wat er allemaal te doen is in deze regio, u wilt natuurlijk een leuke en diverse vakantie gaan meemaken.
Nou we kunnen u gerust stellen want als u een vakantievilla huurt op La Bastide des Claux zit u op een perfecte plek.
De plaats Fayence is een dorp met een natuurlijke uitstraling zoals je die wel vaker in de Provence ziet. Als u een auto heeft op uw vakantieadres dan bent u maar een kleine dertig minuten af van de prachtige zandstranden van de Côte d’Azur.  Dus alle bekende plekken in het zuiden van Frankrijk zijn prima aan te doen tijdens de vakantie.
Maar geniet ook zeker van het authentieke karakter en prachtige ligging van Fayence, het ruimtelijk ingerichte vakantiepark draagt bij aan een heerlijke vakantie in zuidelijk Frankrijk.

Vakantie in Menaldum, waarom niet !

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

@Leisure en Recreatiewoning.nl, sterke combi

Geplaatst op 28-11-2019 in Over Recreatiewoning.nl

0 reacties

Reactie plaatsen