Redactioneel auteur, een functie voor u ?

Geplaatst op 28-11-2019 in Over Recreatiewoning.nl

Sinds Recreatiewoning.nl halverwege maart 2001 zijn nieuwe website heeft gelanceerd zijn hier een aantal nieuwe functies in verwerkt om zodoende de bezoekers van onze website nog meer gerichte informatie te kunnen verstrekken. 

redactioneel auteur worden bij Recreatiewoning.nl

Recreatiewoning.nl wil meer zijn dan alleen een website waar u een tweede huis te huur dan wel te koop wilt aanbieden en een vakantiehuis kunt kopen of huren.
Wij willen actueel op vragen van de markt inspelen, dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld een bepaald vakantieland of zelfs een specifieke regio van een land. Hier hebben wij op ingespeeld om een landendossier op te bouwen over diverse landen binnen en buiten Europa.
In deze dossiers worden steeds weer nieuwe teksten toegevoegd en ook het dossier op zich wordt steeds breder doordat wij op gezette tijden weer nieuwe landen toevoegen en waarvan u vervolgens allerlei informatie kunt vinden over thema,s als cultuur, geschiedenis, vervoer, hoogtepunten, enzovoort.

Naast het landendossier hebben we op onze nieuwe website nog een nieuwe toevoeging gemaakt, namelijk het al eerder genoemde redactioneel katern. In deze rubriek kunt u allerlei informatie vinden betreffende aan het thema “recreatiewoning” gerelateerde onderwerpen.
Wat valt er precies onder de term recreatiewoning ? Wij denken zelf dat dit voor mensen die informatie zoeken een heel erg breed begrip kan zijn. Wij splitsen de doelgroep op in twee verschillende groepen, namelijk de mensen welke informatie willen over de aanschaf of verkoop van een tweede woning en de consument welke informatie wil te weten komen betreffende het huren of verhuren van een vakantiehuis. Tussen deze groepen kan natuurlijk ook nog weer een bepaalde synergie zijn waardoor er redactionele informatie te vinden kan zijn op Recreatiewoning.nl welke aansluit bij beide doelgroepen.
Ook kan een bepaald artikel prima nuttig zijn in combinatie met een verkoop of koop van een 2e woning in Nederland, maar geldt voor een zelfde zoekterm in bijvoorbeeld Spanje of Frankrijk weer hele andere informatie. Dit omdat het juridisch per land verschillend is geregeld betreffende de aanschaf of het verkopen van een vakantiewoning.
Dit maakt het ook dat wij nog erg veel nieuwe redactionele auteurs zoeken welke ons kunnen helpen de bezoeker te informeren over allerlei relevantie informatie.

Wilt u redactioneel auteur worden ?

Dit is mogelijk, maar u moet wel voldoen aan enkele voorwaarden:

  • U moet werkzaam zijn in een gerelateerde sector. Voorbeelden hiervan zijn makelaar, advocaat, belangenorganisatie, reisconsulent, ontwikkelaar, financiële instelling, enz.
  • De artikelen die u plaatst moeten informatief zijn, het mag dus geen verkapte commercial zijn voor het bedrijf waar u werkzaam bent.
  • U dient een artikel te kunnen schrijven op een manier dat het een duidelijk leesbaar en begrijpbaar verhaal is voor onze bezoekers.

 
Welke voordelen heeft het voor u of het bedrijf waar u werkzaam bent:

  • Door regelmatig artikelen te posten op Recreatiewoning.nl kunt u zich opwerken tot een autoriteit binnen uw vakgebied.
  • In het kader van elk artikel staat wel de naam van het bedrijf + foto en functie van de auteur zodoende is het mogelijk om toch extra bekendheid te vergaren via onze website.
  • Bezoekers welke een bepaald artikel lezen kunnen reageren door een reactieformulier welke gelijk onder het artikel staat. Op deze manier kunnen ze één of meerdere vragen stellen aan de auteur. Op deze manier is het dus mogelijk om van deze vragensteller een cliënt te maken.
  • Wij als zijnde Recreatiewoning.nl brengen voor het plaatsen van artikelen niets bij de desbetreffende auteur in rekening. Voor ons is vooral van belang dat Recreatiewoning.nl als vraagbaak kan dienen voor onze bezoekers.
  • U krijgt een eigen account als u besluit redactioneel auteur te worden bij Recreatiewoning.nl, hiermee kunt u rechtstreeks inloggen op dit deel van onze website en zelf de artikelen plaatsen. U bepaalt zelf het tempo waarmee u artikelen plaatst, Recreatiewoning.nl laat u hier geheel vrij in.


Wij hopen dat u hiermee enigszins een globaal idee heeft gekregen wat de functie van redactioneel auteur bij Recreatiewoning.nl inhoudt.
Natuurlijk is het mogelijk dat u nog verdere vragen heeft over dit artikel. En als u besluit dat het u leuk en nuttig lijkt om auteur te worden voor Recreatiewoning.nl horen wij dit graag van u. In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen, dit kan per e-mail via service@recreatiewoning.nl

Via wie huurt u een vakantiehuis op het web

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Bedenktijd bij aankoop van tweede huis

Geplaatst op 28-11-2019 in Juridisch & fiscaal

0 reacties

Reactie plaatsen