Meer rendement uit uw vakantiehuis halen

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Veel bezitters van een tweede huis in binnen- of buitenland hebben deze aangeschaft voor een combinatie van eigen gebruik en het behalen van een stukje extra rendement door middel van  het verhuren van de vakantiewoning aan derden.
De vraag is natuurlijk altijd hoe dit zo te doen dat er onder aan de streep het beste netto rendement overblijft. Dit kan worden bereikt door er voor te zorgen een groot aantal boekingen te realiseren tegen zo laag mogelijke vaste kosten. 
Recreatiewoning.nl kan hier een belangrijke rol in spelen en hieronder daarover enige extra informatie.

Vast tarief: transparantie naar de adverteerder toe

Onze website hanteert een vast advertentietarief voor particulieren die hun vakantiehuis te huur willen aanbieden op de website van Recreatiewoning.nl. Het jaartarief is € 65,-- (exclusief btw) en bevat verder geen verborgen kosten.
Voor dit tarief heeft u een heel jaar lang een advertentie van uw tweede huis op Recreatiewoning.nl staan in de categorie “huur”.
Door het bedrag zo laag te houden is het grote voordeel dat u bij al slechts één extra boeking op jaarbasis uit de kosten bent. Met andere woorden als u uw vakantiewoning op jaarbasis één keer via Recreatiewoning.nl kunt verhuren dan bent u niet alleen uit de kosten maar heeft u uw eerste percentage extra rendement al te pakken. Dit ongeacht of het nu om verhuur van een week, midweek of weekend gaat.
Recreatiewoning.nl rekent dus geen extra commissie op de door onze website gegenereerde klant. Nadat u de eerste verhuur van uw vakantiehuisje via onze website heeft gerealiseerd is het daarna natuurlijk extra interessant om meer huurders te zien volgen. Het nettorendement wat u op de verhuur van uw vakantiewoning maakt zal doordat wij geen verborgen kosten rekenen alleen maar stijgen.

Hoe gaat uw 2e huis te huur aanbieden op onze site in zijn werking

Dit gaat in feite in drie eenvoudige stappen in zijn werk:

stap 1: u maakt een account aan op Recreatiewoning.nl
stap 2. gelijk hierna kunt u starten met het opmaken van uw advertentie
stap 3: u kunt nu gelijk afrekenen via het online betalingssysteem Ideal

Nadat de laatste stap is afgerond zult u zien dat uw advertentie direct te zien is op Recreatiewoning.nl. Uw 2de huis wordt nu voor een jaar lang aangeboden op onze website die wordt bezocht door bezoekers die een specifieke interesse hebben in onder andere het huren van een vakantiehuis.
Tijdens uw abonnementstermijn kunt u ten aller tijde wijzigingen aanbrengen in uw persoonlijke advertentie. Of het nu gaat om het wijzigen van de huurprijzen of u wilt een aantal nieuwe foto’s toevoegen, het is allemaal mogelijk.
Ter extra promotie van uw vakantiewoning zullen wij deze ook nog extra promoten via onze social media kanalen zoals onder andere Facebook en Twitter.

Advertentietermijn is verstreken, hoe nu verder

Ook dit is erg eenvoudig geregeld. De advertentietermijn is standaard twaalf maanden, circa twee weken voor afloop van uw advertentie krijgt u via de mail een bericht waar te lezen valt dan binnen afzienbare tijd uw advertentie af zal lopen. Het is vervolgens mogelijk om een nieuw jaarcontract met Recreatiewoning.nl af te sluiten.
Als u dit echter niet wilt hoeft u geen verdere actie te ondernemen, want uw advertentie wordt na afloop van de jaarverbintenis automatisch uit ons bestand verwijderd.

Als u naar aanleiding van dit artikel nog vragen heeft over het adverteren met uw vakantiewoning op Recreatiewoning.nl, kunt u ten aller tijde contact met ons opnemen.

Problemen tijdens de vakantie in buitenland

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

De 50+ generatie gaat onbezorgd op vakantie

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen