Appartement huren in Le Barcarès

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Le Barcarès in Zuid-Frankrijk is een aanrader als je de vakantie in de Languedoc streek wilt doorbrengen

Het zuiden van Frankrijk heeft veel moois te bieden en het is dan ook zeker aan te raden hier een vakantie door te brengen. Kies eens voor de regio Languedoc-Roussillon en ervaar dat dit een prachtig gebied is.
Als je ervoor kiest om een appartement te huren in vakantiepark La Pindede welke gelegen is in het dorp Le Barcarès zit je op een prachtige locatie. Je hebt keus uit verschillende accommodaties op dit leuke kleinschalige park en van hieruit kun je de omgeving perfect verkennen. Er is een leuke afwisseling van cultuur en bebouwing te vinden in de directe omgeving. En natuurlijk zit u vlak aan de Middellandse Zee tijdens de vakantie in Zuid Frankrijk.

Het vakantiepark La Pinede is lekker kleinschalig

Als je de vakantie wilt doorbrengen maar een voorkeur hebt voor de meer compacte vakantieparken dat is het goed te weten dat het nabij Port-Barcarès gelegen comples La Pinede zich met name richt op mensen die zelf de vakantie willen indelen en dus zelf de regie willen behouden tijdens hun verblijf in Frankrijk.
Het vakantiepark La Pinede heeft een heerlijk zwembad en bestaat verder uit een aantal vakantiewoningen en appartementen welke geschikt zijn voor een vakantie alleen of met het hele gezin. Het strand is vlakbij dus een dag heerlijk zonnen aan het water van de Middellandse Zee behoort zeker tot de opties.
Restaurants en gezellige horecagelegenheden zijn op loopafstand van La Pinede en ook zijn er leuke winkeltjes te vinden in La Barcarès.
Het aanbod van vakantiehuizen in de Languedoc houdt niet op bij dit gezellige dorp. In de omliggende plaatsen zijn er volop accommodaties in verschillende prijsklassen te vinden.
Vergelijk de huurprijzen van de vakantiewoningen maar eens op Recreatiewoning.nl en kom tot de ontdekking dat een vakantie doorbrengen in het uiterste zuiden van Frankrijk goed betaalbaar is.

De omgeving rondom Le Barcarès is de moeite waard

Het gebied van de Languedoc-Roussillon is niet te versmaden voor de vakantieganger die deze regio graag wil verkennen. Doordat het grenst aan Spanje zul je merken dat er ook de nodige invloeden vanuit dat land zijn overgewaaid en stevig verankerd in de cultuur van de Languedoc.
Dit deel van Frankrijk heeft nog een eerlijk authentiek karakter en is bij veel toeristen nog niet bekend. Een aanrader is bijvoorbeeld de oude stad Carcassonne met zijn oude centrum van vele honderden jaren oud. Deze plaats staat op de Unesco Erfgoedlijst en dat is niet zomaar. Dit stadje is uniek voor Franse begrippen en jaarlijks wordt het dan ook bezocht door duizenden toeristen uit binnen- en buitenland.
Maar ga ook eens de grens over en doe een gezellig een dagje Spanje tijdens de vakantie. In het grensgebied van beide landen kun je bijvoorbeeld genieten van een prachtige natuur, denk alleen eens aan de Pyreneeën.
Als je een vakantiewoning gaat huren in Le Barcarès dan weet je zeker dat je zelf de vakantie kunt indelen. Je kunt dus gaan voor een zonvakantie welke bestaat uit lekker uitblazen aan zwembad of zee. Maar zoek je beweging, architectuur of cultuur ook dan zit je prima in dit deel van de Languedoc-Roussillon.

Genieten van vakantie in Valbrona – Toscane

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Kreta; heerlijke vakantie in Gazi

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen