Genieten van vakantie in Valbrona – Toscane

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

De Toscaanse streek, een heerlijk gebied in Italië. Zoek je nog een uitvalsbasis, denk dan eens aan Valbrona.

Elk jaar weer brengen honderdduizenden Nederlanders de vakantie door in één van de aantrekkelijke vakantieregio’s van “Bella” Italië.
Elke Italiaanse streek heeft zijn geheel eigen kenmerken en mede daarom is het één van de populairste vakantielanden van Europa.
Als je van cultuur, natuur, lekker eten en een heerlijk klimaat houdt zijn de vakantiehuizen aan de Italiaanse Meren  een absolute aanrader. Boek eens een vakantiehuis in Belvedere Sul Lago te Valbrona en verken van uit de residence het omliggende gebied.
De vakantie doorbrengen aan het Comomeer is “optima forma” genieten.
Doe dit jaar Valbrona eens aan tijdens de vakantie en ontdek waarom Italië in het algemeen en dit prachtige meer met name zo populair is bij veel van onze landgenoten.

Valbrona is thuiskomen op vakantie aan het Comomeer

Als u besluit een leuke vakantiewoning op Belvedere Sul Lago te boeken, dan hebt u de garantie dat uw vakantie genieten wordt.
Italië boeit elke keer weer en één van de Italiaanse meren aandoen tijdens de vakantie verveelt nooit. Maar wat heeft het recreatiepark in Valbrona u te bieden?
Het is een kleine compacte residentie en een persoonlijke benadering staat voorop. U kunt tijdens uw vakantie aan het Comomeer genieten van absolute rust, als u besluit om een appartement in Belvedere Sul Lago te huren zult u zelf ervaren hoezeer het hier genieten is.
Dit Italiaanse meer is per auto goed bereikbaar en dus ideaal voor een autovakantie met het hele gezin.
Kortom; Valbrona aan het Comomeer is een perfecte vakantiebestemming voor jong en oud.

Wat is er allemaal te doen rondom het Comomeer tijdens de vakantie

Meer dan genoeg en het is dan ook verstandig om tijdens uw verblijf aan het meer de vakantie op te delen in een actief en relax gedeelte.
Als watersporter zit je natuurlijk helemaal goed aan het Comomeer en ook de zonaanbidder zal zich prima vermaken aan wat misschien wel het mooiste meer van Italië is.
Maar ook in de omliggende dorpen is er voldoende te zien en doen en vanuit uw vakantieappartement op Belvedere Sul Lago is het allemaal makkelijk bereikbaar.
Cultuurliefhebbers zullen veel oog hebben voor de Romeinse geschiedenis, die komt onder andere naar voren in de prachtige oude huizen en kastelen uit vroegere tijden met bijbehorende tuinen.
Ook golfliefhebbers kunnen hun uitrusting meenemen tijdens de vakantie aan het Comomeer, vanuit de vakantiewoning is een golfbaan altijd makkelijk bereikbaar.
Wilt u een dagje winkelen tijdens uw verblijf? Doe dan eens de stad Como aan of kies voor iets kleinschaligs (maar niet minder leuk) als het dorp Mennagio, vooral de kleding- en schoenenzaken zijn hier ruimschoots vertegenwoordigt.
We kunnen dan ook tot de conclusie komen dat een vakantievilla huren in Valbrona of een andere plaats aan het Comomeer gelijk staat aan heerlijk genieten van diverse vakantie in Italië.

Ontdek Gerolstein i/d Eifel tijdens vakantie

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Appartement huren in Le Barcarès

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen