Een luxe huis huren op villapark in Appelscha

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Op vakantie naar Appelscha. De natuur is dichtbij!

De vakantie doorbrengen in het eigen land, maar in welke provincie wilt u een huisje huren? Wilt u voor ruimte, groen en water gaan dan is dan is Friesland wellicht een prima plek. Een prachtig vakantiepark is Buitenplaats de Hildenberg te Appelscha. Hier zijn de vakantiewoningen als het ware midden in het typerende Friese natuurschoon gedrapeerd.
Huur zelf eens een luxe vakantiehuis op dit recreatiepark in Appelscha en geniet van de prachtige omgeving. Het park is gelegen vlakbij het natuurpark van het Drents-Friese Wold. Dit is één van de mooiste parken in het noorden van Nederland. En tijdens uw vakantie in Appelscha moet u de omgeving gaan verkennen want het is een schitterend stukje Friesland.

Faciliteiten van Buitenplaats de Hildenberg

Voordat u een vakantiewoning gaat boeken op een recreatiepark zult u hoogstwaarschijnlijk eerst onderzoeken wat er alleen te doen is binnen de parkgrenzen. Ook als u een villa wilt huren op Buitenplaats de Hildenberg zult u zich over de mogelijkheden laten informeren.
Gelegen op de grens van Friesland en Drenthe is het niet vreemd dat dit luxe vakantiepark zich vooral richt op de natuur. De aanwezigheid van een Nationaal Park draagt hier natuurlijk aan bij. Op loopafstand van het park is er een prachtig bosbad waar u als gast van gebruik kunt maken. Dit is in de zomermaanden een unieke ervaring. Wat ook tamelijk uniek mag worden genoemd voor een villapark in Appelscha is de aanwezigheid van een heuse 9 holes golfbaan. Dus als golfliefhebber bent kunt u het beste uw uitrusting meenemen. Wat is nu leuker om in de morgen ontspannen een uurtje op de Friese golfbaan door te brengen. De luxe buitenhuizen in Appelscha hebben de beschikking over draadloos internet. En tijdens de vakantie een dagje het Drents-Fries Wold in? Dan kunt u de fietsen gewoon huren op recreatiepark de Hildenberg zelf.

Appelscha een prachtige vakantiebestemming in Friesland

De vakantiewoningen op het park in Appelscha zijn prachtig gelegen in een groene omgeving en met de nodige natuurlijke waterpartijen. Dit versterkt het gevoel dat het hier om een prachtig natuurgebied gaat. En dit blijkt ook absoluut te kloppen met vooral het Nationaal Park Drents-Friese Wold als toeristische topper. Hier kun je heerlijke wandelingen maken en als je een vakantiehuis in Appelscha huurt is het dan ook aan te raden je fiets mee te nemen.
Ook zijn er leuke dorpjes in de omgeving te vinden die het karakter van dit gebied goed weergeven, doe bijvoorbeeld het dorpje Diever eens aan. Het aanbod van vakantiehuizen in Friesland is natuurlijk nog veel groter dan die van Buitenplaats de Hildenberg alleen. Dus er moet altijd wel een leuke accommodatie te vinden zijn die bij al uw wensen aansluit. Tot ziens in het noorden van Nederland!

Vliegen vanaf Düsseldorf een prima keuze

Geplaatst op 28-11-2019 in Vliegtickets boeken

Een leuk vakantiepark in Zutphen

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

0 reacties

Reactie plaatsen