Een leuk vakantiepark in Zutphen

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Zutphen is een heerlijke stad om een paar daagjes door te brengen. Wat biedt deze Hanzestad de toerist?

Gelderland de vakantieprovincie bij uitstek! Fraaie steden, leuke dorpjes, prachtige natuur en zo zijn er nog wel meer dingen op te noemen die een verblijf in de provincie Gelderland tot een succes kunnen maken.
In dit deel van Nederland zijn er dan ook prachtige accommodaties te vinden die de toerist kan huren. Soms zijn het op zichzelf staande vakantiehuizen met vooral veel privacy. Dan zijn het weer prachtige vakantieparken met tal van faciliteiten voor jong en oud.
Een recreatiepark in Gelderland wat wij hierbij willen noemen is Vesting de Bronsbergen in Zutphen. Dit is een park wat een prachtige ligging heeft, er is veel te doen en de nabijheid van de Hanzestad Zutphen is alleen maar een leuke extra. Als u een vakantiewoning huurt op dit leuke Gelderse villapark dan hebt u een prima uitvalsbasis tijdens de vakantie.

Wat heeft Vesting de Bronsbergen te bieden

In ieder gevel drie types vakantiewoningen die te huur worden aangeboden, het gaat om accommodaties die ruimte bieden aan vier, vijf en zes personen. De recreatiewoningen in Zutphen zien er keurig uit en herbergen bovendien de nodige ruimte.
De ligging is perfect in een waterrijk gebied, dicht bij de rivier de IJssel en daarnaast ook de Bronsbergenmeren. Vesting de Bronsbergen is een park waar men voor duurzaam toerisme gaat en de omgeving leent zich zoals eerder geschreven ook helemaal voor.
In het verlengde van het duurzame karakter van dit vakantiepark is er wel een heus welnesscentra waar men als huurder van een vakantiewoning op het park terecht kan. Hier zijn onder andere een zwembad (met een klein kinderbad) en diverse sauna,s te vinden.
Huur eens een vakantiewoning op Vesting de Bronsbergen en kom helemaal tot rust.

Wat te doen tijdens het verblijf op het vakantiepark in Zutphen

Gelderland is een perfecte regio voor een korte vakantie in eigen land. Als u een huisje heeft geboekt in Zutphen dan kunt u van hieruit de omgeving verkennen. Doe nationaal park de Hoge Veluwe eens aan. Of bezoek het bosrijke gebied van het nabijgelegen Lochem eens.
Ook de koekstad Deventer met zijn oude stadcentrum is de moeite waard. Maar ook Hanzestad Zutphen heeft een prachtige binnenstad met prachtige gebouwen en een leuk winkelaanbod.
En natuurlijk kunt u ook simpelweg genieten bij uw vakantiehuis op Vesting de Bronsbergen. U zult zien dat dit gebied in Nederland de moeite meer dan waard is. Het aanbod van vakantiehuizen in Gelderland is zeer groot, dus ook als u in ander gebied van deze provincie de vakantie wilt doorbrengen dan mag dat geen enkel probleem zijn. Dit deel van Nederland is de moeite meer dan waard.

Een luxe huis huren op villapark in Appelscha

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Vakantiehuizen met een landelijke ligging

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

0 reacties

Reactie plaatsen