Gezocht: vakantierecensenten

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Schrijf je graag over je vakantie,? Wij bieden een platform!

Recreatiewoning.nl is op zoek naar auteurs om artikelen te gaan schrijven voor de nieuw rubriek “vakantie recensie”. Hierin horen we graag van particulieren welke een vakantiehuis boeken graag hun reactie over de gehuurde accommodatie en daarnaast ook graag hoe ze de desbetreffende vakantieregio hebben ervaren. Het maakt niet uit of u nu een vakantie doorbrengt in Nederland of in het buitenland.
Hieronder geven wij enige aanvullende informatie over naar wie we op zoek zijn.

Wat voor auteurs zoeken wij voor een vakantierecensie op Recreatiewoning.nl

Het enigste wat belangrijk is dat u geen zakelijke belangen hebt in uw recensie, met andere woorden wij zoeken geen eigenaars van een vakantiehuis die een recensie over hun eigen tweede woning schrijven. Ook beheerders van een bungalowpark of een medewerker van een reisbureau vallen om deze redenen af.
Bij voorkeur zoeken we mensen die blanco op vakantie zijn gegaan naar een bepaald vakantieadres waar ze voor het eerst van hun leven verbleven in een particulier vakantiehuisje of een vakantiepark.
Het maakt voor ons niet uit of u nu met zijn tweeën op vakantie gaat of dat het een gezinsvakantie betreft. Ook zien wij geen verschil tussen het doorbrengen van een vakantie in eigen land of een verblijf in het buitenland.
Ook is het absoluut niet nodig dat u een ervaren schrijver bent. Juist in uw eigen bewoordingen een recensie geven maakt het dat de lezer zich beter in uw verhaal kan inleven.
Ook hoeft uw naam niet verplicht bij een recensie te staan. Het is op zich wel aan te bevelen maar absoluut geen verplichting.

Welke informatie in een vakantierecensie te verwerken

De bezoeker van onze website welke meer wilt weten over een bepaalde vakantieregio en/of recreatiepark wil natuurlijk graag bepaalde informatie kunnen terugvinden van de desbetreffende auteur.
Hieronder een aantal punten welke belangrijk te noemen in een recensie:

  • Geef duidelijk aan of het om een accommodatie op een vakantiepark gaat of dat u een vakantiewoning van een particulier op eigen grond heeft gehuurd.
  • Wat zijn de voorzieningen bij uw vakantiewoning.
  • Hoe is de vakantieaccommodatie onderhouden.
  • Hoe is het personeel van het vakantiepark.
  • Is het vakantiehuis makkelijk bereikbaar en goed vindbaar.
  • Hoe ervaart u de regio waar u uw vakantie doorbrengt.

Bovenstaande punten geven een korte weergaven van waar u een recensie over zou kunnen uitbrengen, maar u heeft als auteur natuurlijk alle vrijheid om hier een eigen weg in te vinden.

Als u het leuk lijkt om als vakantierecensent één of meerdere artikelen te gaan schrijven voor Recreatiewoning.nl dan kunt u contact met ons opnemen. Wij hopen van u te horen.
Elk artikel kan ook beoordeeld worden door de bezoekers van onze website en de schrijver van het best beoordeelde artikel ontvangt een leuke prijs.

Op vakantie in Portugal, een prachtig land

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

2e huis kopen op het continent Afrika

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen