Huur een vakantiehuis in Froidchapelle

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Bezoek de Ardennen en kies tijdens de vakantie voor Froidchapelle als uitvalsbasis

In België is het prima vertoeven voor een vakantie. Het land is goed bereikbaar en de voorzieningen zijn ook prima voor elkaar.
Als je ervoor kiest om een vakantiewoning te boeken in de regio Ardennen, Henegouwen dan is het vakantiepark Domain Golden Lakes Village een aanrader.
Voor een leuk weekend of midweek ertussenuit is dit luxe park in België ook het overwegen meer dan waard.
Vanuit een vakantiewoning in Froidchapelle kun je het achterland van de Ardennen verkennen en natuurlijk kennismaken met de Belgische gastvrijheid.

De omgeving van Henegouwen ontdekken vanuit uw vakantiewoning

Als u besloten heeft een vakantiehuis te huren in de Ardennen en de keus is gevallen op de regio Henegouwen dan is de kans redelijk groot dat u uiteindelijk overgaat tot het boeken van een luxe vakantievilla op het recreatiepark Domain Golden Lakes Village! Recreatiewoning huren? Dit is de plek waar u de vakantie wil doorbrengen!
Dit deel van de Belgische Ardennen hebben vanzelfsprekend een prachtige natuur en veel rust en ruimte te bieden. Maar ook zijn er voldoende leuke uitstapjes te maken vanuit uw vakantieoptrekje in Froidchapelle.
Als u een actieve recreant bent en ook tijdens de vakantie graag de nodige beweging krijgt dan is het natuurpark La Buissière een aanrader. Maar ook het grotenstelsel van Couvain is de moeite waard.
Ook zijn er in de directe omgeving leuke dorpjes te vinden waar het prima toeven is. Niet alleen is het leuk winkelen, maar ook op het culinaire vlak is er voldoende te beleven in de buurt van Henegouwen en dit gaat dus ook op voor Froidchapelle.
Alles bij elkaar kun je zeker stellen dat alle ingrediënten voor een leuk vakantie aanwezig zijn als je een accommodatie boekt in dit deel van de Ardennen.

Lekker weg middels een vakantie in Froidchapelle

Veel mensen leidden een druk bestaan en vermoedelijk kunnen wij u ook onder deze groep scharen. Het altijd in de weer zijn heeft tot gevolg dat steeds meer mensen ervoor kiezen om naast de reguliere vakantie er ook voor te kiezen om een weekend of midweek ertussen uit te gaan en zodoende tot rust te komen.
Als u dit overweegt dan is een vakantiewoning huren op het Domain Golden Lakes Village vakantiepark een gouden stap.
Het park zelf speelt handig in op behoeft van rust en ruimte door luxe vakantiewoningen te huur aan te bieden. Froidchapelle in de Ardennen Henegouwen is ook een prima plek om een korte vakantie door te brengen. Het is gelegen aan een prachtig meer wat uitermate geschikt is voor recreatie doeleinden.
Op het park is geen zwembad, maar deze is te vinden op nog geen drie minuten lopen.
Domaine Golden Lakes Village kenmerkt zich verder doordat het autovrij is en de wandelroutes door het recreatiepark schitterend zijn aangelegd. Een korte wandeling maken naar uw vakantiehuis in de Ardennen, Henegouwen is dus absoluut geen verplichte kost.
Dus als u graag eens een vakantie wilt doorbrengen in de Belgische Ardennen dan is dit een plek welke u zeker in overweging moet nemen.

Appartement huren op Schiermonnikoog

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Huisje huren op vakantiepark in Siegsdorf

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen